toulouse prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η στήλη χθες στα προγνωστικά στοιχήματος. Πέρασε εύκολα το δυνατό σημείο, με την ΑΕ Λεμεσού να επικρατεί άνετα 3-0 της ΑΕΚ Λάρνακας, επιβεβαιώθηκε και το Goal/Goal στο Έμπολι – Βενέτσια (1-1), μας χάλασε το 3Χ3 το παιχνίδι στη Β’ Γερμανίας, με την Καρλσρούη να κερδίζει 1-0 τη Ντάρμσταντ. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (27/02) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, υπάρχει δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και το σπίτι του στοιχήματος ξεχώρισε τρία αξιόλογα σημεία για ποντάρισμα. Επίσης, στην αριστερή στήλη μπορείτε να δείτε επίσης επιλογές για όλα τα… γούστα (χινάρι, ημίχρονο/τελικό, μπόμπα και τριάδα).

Τουλούζ – Αμιάν Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι Τουλούζ – Αμιάν. Η Τουλούζ αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες στο προηγούμενο και έχασε στο γειτονικό ντερμπάκι από τη Ροντέ (2-0). Θεωρείται ένα απ’ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο (μαζί με Τρουά), έχει σημαντικές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών (διαθέσιμοι οι χαφ Σπίρινχς, Ντεζαεγκέρ και ο πρώτος σκόρερ Χέιλϊ), στην έδρα της είναι σούπερ αποτελεσματική και νίκησε στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη, η Αμιάν είναι μια απ’ τις απογοητεύσεις της σεζόν, δύσκολα πλέον θα εκπληρώσει τον αρχικό της στόχο (πεντάδα) και αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα στο σκοράρισμα, καθώς έμεινε άσφαιρη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της. Θα εμπιστευτώ την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και θα κρατήσω ζεστά τον άσσο σε απόδοση 1.87 στην Stoiximan.

Οστάνδη – Μαλίν Προγνωστικά

Συνεχίζω με Βέλγιο και το παιχνίδι Οστάνδη – Μαλίν. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, η Οστάνδη φιγουράρει στην 4η θέση και διεκδικεί τη συμμετοχή της στα πλέι οφ πρωταθλητή, ενώ η Μαλίν παλεύει για να μπει στην οκτάδα και τα πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Οστάνδη είναι τρομερή εντός έδρας, “τρέχει” αήττητο οκτώ αγώνων (5-3-0), ενώ τα εννιά πρόσφατα εντός έδρας ήρθαν Goal/Goal. Από την άλλη, η Μαλίν είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, περνάει φυσικά την καλύτερή της φάση, είναι αήττητη στις εννιά πρόσφατες εξόδους της (6-3-0) και τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της πήγαν ψηλά σε σκορ (8/11 Goal/Goal & Over 2.5). Η εκτίμησή μου είναι πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1, δύσκολα θα μείνει εκεί, θα ψάξω ακόμη ένα γκολ για το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05. 

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου Ελλάδα και το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, δίκαια βρίσκεται εντός εξάδας και απόλυτα δίκαια θα δώσει το παρόν στα πλέι οφ διεκδικώντας την έξοδο του στην Ευρώπη. Είναι αήττητος στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του στην Σούπερλιγκ (6-2-0), μπορεί να έχασε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά κέρδισε Παναθηναϊκό και Άρη και μπορεί εύκολα να κοντράρει και να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος έρχεται από σοβαρές εμφανίσεις, έδειξε σοβαρότητα στα μετόπισθεν, βγάζει τρομερή ενέργεια στην επίθεση (σκοράρει με άνεση, παράγει πολλές φάσεις), αλλά σήμερα θα στερηθεί τον καλύτερό του στόπερ, Ίνγκασον και τον πολύτιμο χαφ, Σβαμπ. Δεν είναι εύκολη η έξοδος του στην Αρκαδία, θεωρώ πως δούμε ματς με καλό ρυθμό και το Goal/Goal στο 2.10 παίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Τουλούζ – Αμιάν 1 (1.87 @stoiximan)

19:30 Οστάνδη – Μαλίν Goal/Goal & Over 2.5 (2.05 @bet365)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Goal/Goal (1.90 @winmasters)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!