Καλημέρα σας. Σχετικά ψηλά πήγε το ματς της Βούρτσμπουργκ με την Γκίσεν (101-82), χθες, και το μικρό μας ποντάρισμα στο Under δεν επιβεβαιώθηκε. Το γράψαμε ότι ήταν φτωχή ημέρα στο στοίχημα, δεν ήμασταν και πολύ ζεστοί, οπότε πάμε παρακάτω.

Από τη Γερμανία θα μεταφερθούμε στη Ρωσία, για ένα ματς της Ευρωλίγκας.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βαλένθια Προγνωστικά

Με την άμυνά της… παρούσα, η Ζενίτ έχει βελτιωθεί πολύ εσχάτως. Αποκορύφωμα οι 70 πόντοι που δέχθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο τη Δευτέρα, ενώ στα τελευταία επτά μόνο μία φορά η αντίπαλός της ξεπέρασε τους 75. Αυτή η σταθερά είναι σημαντική για την ομάδα από την Αγία Πετρούπολη.

Σε καλό φεγγάρι είναι και η Βαλένθια με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, μακριά από την Ισπανία δεν πείθει, κάτι που φάνηκε και από τον -εύκολο- τρόπο που έχασε στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό (91-72).

Μιλώντας για στοίχημα, θεωρούμε ότι η Ζενίτ θα συνεχίσει την πορεία τετράδας και θα κάνει ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ποντάρουμε στην επικράτησή της και για να πάρουμε καλύτερη τιμή θα βάλουμε και το -4,5. Στη Stoiximan το βρίσκουμε στο 1,85! 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βαλένθια | 1 (-4,5) (1,85@ Stoiximan)