bet365

Δυνατή αναμέτρηση απόψε ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπενφίκα για το Europa League. Τη βρίσκετε με ευρεία γκάμα αγορών στην bet365.

Ισόπαλες αναδείχτηκαν οι δύο ομάδες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση με 1-1. Η σημερινή θα διεξαχθεί στο ουδέτερο “Γ. Καραϊσκάκης” λόγω περιορισμών για τον κορωνοϊό.

Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο αγγλικό πρωτάθλημα σημείωσε η Άρσεναλ τελευταία. Έπαιξε στο “Έμιρεϊτς” και έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, που προηγήθηκε ήδη από το 2’ με κεφαλιά του Στέρλινγκ. Καταλαμβάνει την 11η θέση στην Πρέμιερ με 34 πόντους. Πλέον, έχει μόλις μία νίκη σε έξι διαδοχικούς αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ δεν είχε την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, αφού κέρδισε όλα τα ματς.

Από γκέλα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας προέρχεται η Μπενφίκα. Έμεινε στο “Χ” εκτός έδρας με τη Φαρένσε, ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό, σε αγώνα που έληξε χωρίς τέρματα. Είναι τέταρτη στην κατάταξη με 39 βαθμούς, 15 μακριά από την κορυφή. Μπορεί να έχει παραμείνει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της όλων των διοργανώσεων, όμως τέσσερα ήταν ισόπαλα. Όσον αφορά τις εξόδους της, έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη σε έξι ματς, για το πορτογαλικό κύπελλο κόντρα στην Εστορίλ (3-1).

Ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη έχει απόψε η Άρσεναλ, με βάση τις αποδόσεις της bet365.gr. Ο άσος είναι στο 1.72, το “Χ” στο 3.90 και το διπλό στο 4.50.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις