betshop

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται στο “Ολντ Τράφορντ” με τη Σοσιεδάδ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι παίζει με πληθώρα ειδικών στην Betshop.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς με τη Σοσιεδάδ γηπεδούχο, οι “κόκκινοι διάβολοι” επιβλήθηκαν με 4-0.

Από νίκη στην Premier League έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” απέναντι στη Νιουκάστλ με 3-1. Αν και έδειξε να δυσκολεύεται αρχικά, καθώς ισοφαρίστηκε, τα γκολ των Τζέιμς (57’) και Φερνάντες (75’ πεν.) έδωσαν τη λύση. Παραμένει αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κερδίσει στα πέντε από αυτά. Δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία 11 παιχνίδια της εντός έδρας, στην ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (2-0) για το Λιγκ Καπ.

H Σοσιεδάδ έδειξε να συνέρχεται από τη βαριά ήττα από την αποψινή της αντίπαλο την προηγούμενη εβδομάδα. Κέρδισε στο γήπεδό της με αρκετή άνεση και 4-0 την Αλαβές για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισάκ, που πέτυχε χατ τρικ (41’, 49’, 62’), ενώ σκόραρε και ο Πορτού (73’). Μπορεί να έμοιαζε ικανή να χτυπήσει μέχρι και τον τίτλο της La Liga στο πρώτο μισό της σεζόν, όμως πια βρίσκεται στη θέση νούμερο πέντε με 41 βαθμούς, 14 πιο κάτω από την κορυφή και με ματς περισσότερο.

Οι τιμές αποδόσεων της Betshop χρίζουν ξεκάθαρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως φαβορί στο παιχνίδι. Ο άσος προσφέρεται στο 1.96, η ισοπαλία στο 3.78 και το διπλό επίσης στο 3.78.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop