stoiximan

H Αϊντχόφεν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη μεταξύ τους ρεβάνς για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αγώνας προσφέρεται με πολλές αγορές από τη Stoiximan!

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στην Αθήνα ήταν 4-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

Την επιστροφή στις νίκες έκανε η Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε στο γήπεδό της με αντίπαλο τη Φίτεσε και κέρδισε (3-1), μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4’, όμως σε διάστημα 12 λεπτών πέτυχε τρία τέρματα. Ο Μάλεν βρήκε δίχτυα στο 66’, ενώ ακολούθως ο Γκέτσε σκόραρε δύο φορές (86’, 88’). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 πόντους, έξι μακριά από την πρώτη και τον Άγιαξ, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το μυαλό του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις φαίνεται να είχε ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες μέρες. Η ομάδα του Μαρτίνς έδωσε τελευταία αγώνα εντός έδρας για τη Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Άρη και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Φορτούνης στο 40’, ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι του Μήτρογλου στο 83’. Ωστόσο, παραμένει στην κορυφή της κατάταξης στο ελληνικό πρωτάθλημα με 58 πόντους, 12 παραπάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Προβάδισμα στις αποδόσεις της Stoiximan για νίκη στην αναμέτρηση έχει η Αϊντχόφεν. Ο άσος, λοιπόν, εντοπίζεται στο 2.07, το “Χ” στο 4.04 και το διπλό στο 3.69!

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα