Ακριβώς τη μορφή που περιμέναμε είχε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη, απόλυτος, από το πρώτο δευτερόλεπτο, ο έλεγχος των πραγμάτων από τους “πολίτες”, συνεχώς στην επίθεση με μεγάλα ποσοστά, και άμεση ανάκτηση όποτε χρειαζόταν, κατοχής μπάλας! Το over 1.5 ημίχρονο που είχαμε επιλέξει προκειμένου να κινηθούμε στις γνωστές μας αποδόσεις ποτέ δεν είναι απλό, σκόραρε αλλά μόνο μία φορά η ομάδα του Γκουαρντιόλα, στο 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος!

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς δεν μπορεί να γίνει πραγματική…συζήτηση για ευστοχία ή αστοχία στα προγνωστικά μας, η αποβολή του Φρόιλερ αλλοίωσε τις συνθήκες μιας κόντρας στην οποία η Αταλάντα, κυρίως, ήταν αυτή που περιμέναμε να ανεβάσει το τέμπο για να φτάσουμε στο over 3.00 ασιατικό ! Οι Ιταλοί κλείστηκαν στο καβούκι τους, οι “μερένγκες” βρήκαν, έστω κι αργά, ένα γκολ με τον Μεντί και…τέλος!

Άρσεναλ – Μπενφίκα Προγνωστικά

Από τα…μέρη μας θα ξεκινήσουμε απόψε τη στοιχηματική μας βόλτα, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” η Άρσεναλ, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί την Μπενφίκα, 1-1 το πρώτο ματς στη Ρώμη! H ομάδα του Αρτέτα ήταν σαφώς ανώτερη των Πορτογάλων στην ιταλική πρωτεύουσα, πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την αστοχία του Ομπαμεγιάνγκ και έμεινε στην ισοπαλία! Στα του πρωταθλήματος ήταν απλά αξιοπρεπής αλλά ούτε στο ελάχιστο απαιτητική κόντρα στη Σίτι, δέχθηκε πολύ νωρίς το γκολ και δεν κατάφερε καν να…προσπαθήσει να ενοχλήσει, τιμητική ήττα με 1-0 στο “Έμιρέιτς”! Μοναδική απουσία για τους Λονδρέζους αυτή του Χόλντινγκ, ο Νταβίντ Λουίζ θα κληθεί να καλύψει το κενό, ίσως και να έπαιρνε ούτως ή άλλως θέση στο αρχικό σχήμα!

Με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα η Μπενφίκα είναι που…πιέζεται για να σκοράρει, περιμένω από τη σαφώς ποιοτικότερη αλλά και σε πολύ καλύτερο…φεγγάρι Άρσεναλ να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν οι Λουζιτανοί, εγκαταλείπουν πιθανότατα την άμυνα με τρία στόπερ του πρώτου παιχνιδιού, και να τους πληγώσει! Το παιχνίδι προσφέρεται με πλήθος επιλογών από την bet365. Σε τεντωμένο σχοινί και σε ψυχολογικό επίπεδο η ομάδα του υπό αφόρητη πίεση Ζεσούς, πίσω από…πολλοστή αποτυχία, 0-0 με την αδύναμη Φαρένσε, μπαίνει στο ματς, δύσκολα θα αντέξει ακόμη και να μείνει απλά ανταγωνιστική αν μείνει…πίσω! Επιλέγω “άσο” και over 1.5, στο 2.10 η απόδοση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών το δεύτερο που θα μας απασχολήσει, τελειωμένη υπόθεση η πρόκριση στο ζευγάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σοσιεδάδ που τα λένε στο “Ολντ Τράφορντ”, όλα έχουν ήδη κριθεί μετά το 4-0 των Άγγλων, ήταν τυπικά φιλοξενούμενοι, στο Τορίνο! Σε θεωρητικό επίπεδο η Γιουνάιτεντ παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, ένας λόγος παραπάνω για εκτεταμένο rotation από τον Σόλσκιερ, δε θα μπορούσε μα κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που ακολουθεί παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με την Τσέλσι την Κυριακή για το πρωτάθλημα! Μακ Τόμινεϊ, Καβάνι,Φαν ντε Μπέικ και Πογκμπά παραμένουν εκτός, το ρόστερ έχει το βάθος για να καλύψει απουσίες και…αποφάσεις για αποφόρτιση βασικών ποδοσφαιριστών παραμένοντας απολύτως ανταγωνιστικό, εν προκειμένω και σαφώς ποιοτικότερο, σε επίπεδο ενδεκάδας!

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι Βάσκοι έχουν μπροστά τους, τη Δευτέρα, παιχνίδι στο “Αλφρέντο ντι Στέφανο” με τη Ρεάλ, ο Αλγουαθίλ, το δήλωσε άλλωστε, θέλει νίκη γοήτρου απόψε αλλά οι περιστάσεις σαφώς τον οδηγούν σε πολλές, όπως ακριβώς και τους γηπεδούχους, αλλαγές! Σε αυτό το…πλαίσιο Ντάβιντ Σίλβα και Ιγιαραμέντι έμειναν στο Σαν Σεμπαστιάν να ξεκουραστούν, Θαλδούα, Ελουστόνδο, Λε Νορμάν και Φερνάντεθ παραμένουν εκτός τραυματίες! Σε παιχνίδι των…δεύτερων ομάδων οδηγούμαστε λοιπόν, άγχος και πίεση…μηδέν, δεν έχουν συχνά στη σύγχρονη εποχή οι ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να αγωνίζονται χωρίς βάρος στις πλάτες…και τα πόδια τους, δε βλέπω το λόγο, ίσως και τον τρόπο, να μην ανοίξει το σκορ! Επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 2.25 η απόδοση!  

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

19:55 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ / 1 ΚΑΙ OVER 1.5 @ 2.10

22:00 MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΟΣΙΕΔΑΔ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.25