atalanta prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Ιδανικά κύλησε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος, βγήκε “σβηστά” το Χ ημίχρονο στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι (0-0), με τους “μπλε” του Λονδίνου να κερδίζουν 1-0 στο Βουκουρέστι και να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Ξεκούραστα επιβεβαιώθηκε και η δεύτερη επιλογή, με την Μπάγερν Μονάχου να επιβεβαιώνει μόνη της στις αρχές του δευτέρου μέρους το Over 3 Ασιατικό και να παίρνει σκορ πρόκρισης απ’ το πρώτο παιχνίδι με τη Λάτσιο (1-4). 

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου διεξάγονται δύο παιχνίδια, δράση έχουμε στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και εξ αναβολής αναμετρήσεις σε Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία. 

Μας πήγε καλά χθες το Τσάμπιονς Λιγκ, ασχολήθηκα ζεστά και σήμερα με τα δύο παιχνίδια της εν λόγω διοργάνωσης, ωστόσο το δυνατό σημείο του σάιτ προέρχεται απ’ τη Νησί. 

Σουόνσι – Κόβεντρι Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το παιχνίδι στην Ουαλία ανάμεσα στη Σουόνσι και την Κόβεντρι. Η Σουόνσι έρχεται από βαριά ήττα το περασμένο Σάββατο (4-1 από την Χάντερσφιλντ), συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της απευθείας άνοδο, έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από Μπρέντφορντ και Γουότφορντ και με νίκη θα ανέβει ξανά μόνη στη 2η θέση. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί είναι αήττητη 13 αγωνιστικές (8-4-0) και κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα εννιά εξ αυτών.

Από την άλλη, η Κόβεντρι πήρε μεγάλη νίκη στο προηγούμενο (2-0 την Μπρέντφορντ), ανάσανε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, ωστόσο είναι μια ομάδα που δεν έχει πετύχει δύο διαδοχικές νίκες στη σεζόν και εκτός έδρας βγάζει “χτυπητές” αδυναμίες μετρώντας εννιά ήττες στις 15 φετινές εξόδους της (2-4-9). Δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, ωστόσο οι Ουαλοί έχουν αποδείξει πως μετά από ήττες βγάζουν αντίδραση, υπερέχουν σε ποιότητα από την Κόβεντρι, παίζουν εντός έδρας και το 2.10 στον άσσο είναι ικανοποιητικό. 

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Συνεχίζω με Τσάμπιονς Λιγκ και κάνω πρώτη στάση στο Μπέργκαμο και στο παιχνίδι Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Αταλάντα συμμετέχει για δεύτερη φορά στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό από μόνο του συνιστά μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα του Γκασπερίνι βγάζει τρομερή ενέργεια στο γήπεδο της, ωστόσο στα παιχνίδια του ομίλου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν πήρε νίκη (δύο ισοπαλίες και μια ήττα). Oι μπουκ την υπολογίζουν σημαντικά ως ομάδα, έχουν ζυγίσει τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Ρεάλ, της οποίας το brand name δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των “μπεργκαμάσκι” και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί. Είχα διάθεση να στηρίξω την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι, όταν είδα όμως την πτώση του άσσου απ’ το 2.55 στο 2.30, έκανα πίσω. Θα στραφώ λοιπόν στα γκολ, προβλέπω ανοικτό ματς με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν φάσεις, το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan είναι αξιόλογο και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις με το παιχνίδι Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι που διεξάγεται στην “Puskás Aréna” της Βουδαπέστης, καθώς η Γερμανία δεν επιτρέπει καμία πτήση προερχόμενη απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο να προσγειωθεί σε γερμανικό έδαφος. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι στα καλύτερά της, αγνοεί τη νίκη τέσσερις αγωνιστικές στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο συμμετέχει για πρώτη φορά στους “16” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα βγάλει ενθουσιασμό, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως πήγε ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων (Over 3.5 τα 5/6). 

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δικαίως προσφέρεται πρώτο φαβορί για το τρόπαιου. Οι “πολίτες” τρέχουν αήττητο 25 αγώνων, έρχονται από 18 νίκες και εκτιμώ ότι δύσκολα θα μπορέσει η Γκλάντμπαχ να περιορίσει τα επιθετικά ατού τους. Μπορεί να συνεισφέρει πάντως σε θεαματικό παιχνίδι η γερμανική ομάδα, το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης και το κρατάω. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Σουόνσι – Κόβεντρι 1 (2.10 @winmasters)

22:00 Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης Goal/Goal & Over 2.5 (2.00 @stoiximan)

22:00 Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι Over 3 (1.90 @betshop)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!