stoiximan

Μεγάλο ματς στην… Ουγγαρία για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Σίτι. Το παιχνίδι το βρίσκετε με πολλές αγορές στη Stoiximan!

Σε μέτρια φόρμα, γενικά τη φετινή σεζόν, είναι η Γκλάντμπαχ. Οι τυπικά γηπεδούχοι έρχονται από μία ακόμα ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχασαν από τη Μάιντς με 1-2! Έχει μείνει πίσω στην Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ και ο στόχος της είναι η τετράδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια, προκρίθηκε από έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, αφήνοντας έξω την Ίντερ. Θα τα δώσει όλα για να κάνει την υπέρβαση απόψε.

Η Μάντσεστερ Σίτι βέβαια, είναι σε τρομερή φόρμα και δεν λέει να σταματήσει να κερδίζει! Οι «Πολίτες» έχουν φτάσει τις 18 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε νικηφόρα και από το «Έμιρεϊτς», με το 0-1 επί της Άρσεναλ. Είναι στο +10 από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, ενώ το «Τσου Λου» αποτελεί μεγάλο στόχο για τη Σίτι. Θα καταφέρει φέτος να το σηκώσει;

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με βάση τις αποδόσεις της Stoiximan. Ο άσος λοιπόν, παίζει στο 11.65, το “Χ” στο 6.24 και το διπλό στο 1.32!

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα