bet365

Σύγκρουση ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπάγερν Μονάχου σήμερα στο «Ολίμπικο». Η αναμέτρηση υπάρχει με πληθώρα στοιχημάτων στην bet365.

Η Λάτσιο παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο φέτος, και ειδικά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η ομάδα του Ινζάγκι έχει επιθετικούς προσανατολισμούς και δεν αλλάζει στυλ ανάλογα με τον αντίπαλό της. Ο Ιμόμπιλε έιναι η αιχμή του δόρατος, αλλά βοηθάνε πολύ και οι υπόλοιποι. Στο τελευταίο της ματς, η Λάτσιο κέρδισε εύκολα με 1-0 τη Σαμπντόρια. Έχει ανέβει στη βαθμολογία και συνεχίζει στο δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επομένης περιόδου.

Στο «Ολίμπικο» λοιπόν, η Μπάγερν Μονάχου έχει έναν ξεκάθαρο στόχο. Να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά από σήμερα! Οι «Βαυαροί» δεν είναι σε φόρμα, βγάζουν κούραση και έρχονται από γκέλες στη Γερμανία. Ειδικά η ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 2-1, φανέρωσε τα προβλήματα της ομάδας του Φλικ. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα παλέψει για να κρατήσει τα σκήπτρα!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το αναμενόμενο φαβορί στις αποδόσεις της bet365.gr. Η νίκη των γηπεδούχων είναι στο 4.60, το “Χ” στο 4.00 και το διπλό στο 1.70.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις