lazio prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έκανε το καθήκον της, πέρασε εύκολα με 3-0 απ’ την έδρα της Γιονγκ Αλκμάαρ και μας πλήρωσε το δυνατό σημείο. Η Αλ Αχλί έχασε πολλές ευκαιρίες και άξιζε να σκοράρει στο παιχνίδι με την Αλ Σαμπάμπ (ήττα 3-0), ενώ η Λέουβεν δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Κλαμπ Μπριζ και ηττήθηκε 3-0 με κατεβασμένα χέρια. Ο απολογισμός της στήλης στα προγνωστικά στοιχήματος έγραψε 1/3.

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (23/02) είναι αφιερωμένο στα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ για φάση των “16”, φουλ δράση έχουμε και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Με Τσάμπιονς Λιγκ ασχολήθηκα, τραβάει η μέρα για ποντάρισμα και στις δύο αναμετρήσεις, πάμε να τις δούμε παρακάτω. 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Τσέλσι, που διεξάγεται στην «Arena Nationala» του Βουκουρέστι, λόγω των μέτρων που αφορούν τους επισκέπτες από την Αγγλία. Η Ατλέτικο δεν είναι στα καλά της, έχει αφήσει σημαντικούς βαθμούς στην Πριμέρα, είδε τη Ρεάλ να την πλησιάζει στους τρεις πόντους (έχει ματς λιγότερο), δέχεται επτά διαδοχικά ματς γκολ και στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι περιμένω να αλλάξει αυτό και να παίξει πιο κλειστά. 

Από την άλλη, οι “μπλε” του Λονδίνου άλλαξαν φιλοσοφία με τον Τούχελ στον πάγκο τους, έχουν σφίξει στα μετόπισθεν, έγιναν πιο σκληροί και λιγότερο εντυπωσιακοί στα παιχνίδια τους. Οι δύο ομάδες εκτιμώ πως δύσκολα θα πάρουν ρίσκα απ’ το ξεκίνημα, προβλέπω ένα ισορροπημένο και χωρίς πολλά πολλά πρώτο ημίχρονο, θα κρατήσω το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00, επιλογή που ενισχύεται απ’ το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο. Από ειδικά, μου αρέσει πολύ το 1-1 σκορ, από σκόρερ δεν έχω κάποια έμπνευση, φοβάμαι και το 0-0 να πω την αμαρτία μου. 

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου.  Η Λάτσιο είναι επιτυχία που βρίσκεται στους “16”, ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο (2-4-0), είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα εντός συνόρων και διεκδικεί με αξιώσεις την τετράδα και την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα φετινά παιχνίδια της στην ελ λόγω διοργάνωση ήρθαν Goal/Goal, γενικά είναι ομάδα που ανοίγει το ρυθμό εντός έδρας, το ίδιο πιστεύω πως θα κάνει και με την Μπάγερν, εξάλλου δεν έχει νόημα να παίξει παθητικά. 

Από την άλλη, η Μπάγερν έρχεται από δύο διαδοχικές γκέλες στο πρωτάθλημα, πήγε στη Ρώμη με απουσίες (εκτός οι Παβάρ, Τολισό, Γκνάμπρι, Μίλερ), ωστόσο είναι οργανισμός που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και σε τέτοια ματς συνήθως βγάζει αντίδραση. Διπλό βλέπω, δεν με ικανοποιεί πάντως η απόδοση, θεωρώ πως δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, άλλωστε και η Μπάγερν, που είναι το φαβορί, έχει δώσει δικαιώματα στην άμυνα και επιτρέπει φάσεις στις αντιπάλους της. Το Goal/Goal & Over στο 1.78, το Over 3 (Ασιατικό) στο 1.85 της Stoiximan, κρατάω το δεύτερο και κλείνω για σήμερα. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι Χ ημίχρονο (2.00 @goalbet)

22:00 Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου Over 3 (1.85 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!