bet365

Η Οσασούνα φιλοξενεί τη Σεβίλλη για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας παίζει με πλήθος από ειδικά στοιχήματα στην bet365.

Η Οσασούνα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ωστόσο, δύο συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος τελευταία τις έδωσαν “αέρα” στην κατάταξη. Επιβλήθηκε στο “σπίτι” της επί της Έιμπαρ με 2-1 και εκτός έδρας κόντρα στη Λεβάντε με 1-0. Επιπλέον, έχασε μόνο ένα ματς από τα πέντε πιο πρόσφατα. Έχει ανέβει πια στη 13η θέση του πίνακα με 25 πόντους συγκομιδή, στο +4 από την είσοδο στην τριάδα υποβιβασμού.

Πέντε νίκες στη σειρά στη Λα Λίγκα μετράει η Σεβίλλη, που δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη εσχάτως. Στα τέσσερα από αυτά, επιπρόσθετα, κράτησε και ανέπαφη την εστία. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε μέσα στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” την Ουέσκα με 1-0. Καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη με 45 βαθμούς, δύο πίσω από την τρίτη. Έρχεται από ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην έδρα με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ και σκορ 3-2.

Περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τους τρεις βαθμούς έχει η Σεβίλλη. Στην bet365.gr, παρατηρούμε ότι ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 4.20, το “Χ” στο 3.20 και το διπλό στο 1.95.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις