τσαρλυ προγνωστικα

Γλυκόπικρη γεύση, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, μας άφησαν τα παιχνίδια που επιλέξαμε το βράδυ της Πέμπτης για τα προγνωστικα, από το πρόγραμμα του Γιουρόπα! Τυπικά γηπεδούχος, στο Τορίνο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, “βλέπαμε” γκολ ποντάροντας στις επιθετικές αδυναμίες και τις αμυντικές…δυσλειτουργίες των δύο, τα γκολ προέκυψαν αν και όχι ακριβώς όπως το περιμέναμε, μόνοι…κι έρημοι οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν το παιχνίδι στα πόδια τους και δικαίωσαν το over 2.5 που είχαμε επιλέξει με το εντυπωσιακό 4-0!

Στην, επίσης ουδέτερη, Ρώμη είχαμε “στηρίξει”  Άρσεναλ κόντρα στην Μπενφίκα, ακριβώς όπως τη θέλαμε ήταν η εικόνα, σαφώς ανώτεροι και με πολλές καθαρές ευκαιρίες οι Λονδρέζοι! Απολύτως εύστοχα, λοιπόν, τα προγνωστικά μας σε επίπεδο εικόνας της αναμέτρησης όχι όμως σε στοιχηματικό επίπεδο, ο Έμιλ Σμιθ Ρόου έκανε πέναλτι απειρίας και…απερισκεψίας, ο Ομπαμεγιάνγκ, σε τρία ανεπανάληπτα τετ α τετ, κάθε άλλο παρά δικαίωσε χρόνια εμπειρίας και…ευστοχίας, 1-1 το τελικό σκορ, 50% το ποσοστό επιτυχίας!

Σαουθάμπτον – Τσέλσι Προγνωστικά

Από το “Σεν Μέρις” πιάνουμε σήμερα το νήμα, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τσέλσι, στις 14:30 η σέντρα της αναμέτρησης! Από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό οι γηπεδούχοι, έξι σερί ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, 20 γκολ παθητικό σε 7 παιχνίδια μέσα στο 2021! Δεν ήταν κατώτεροι από τη Γουλβς στο αμέσως προηγούμενο αλλά γνώρισαν την ήττα, έξαλλος με τον VAR ο Χάζενχουτλ, για πρώτη φορά ίσως δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του και αυτό δεν είναι ποτέ καλό σημάδι! Ανεξάρτητα από τη διάταξη που θα επιλέξει ο Αυστριακός, οι απουσίες Γουόκερ Πίτερς, Ντιαλό, Γουόλκοτ και Σμόλμπον ίσως τον οδηγήσουν σε τριάδα στην άμυνα, η φιλοσοφία του ανοιχτού, ορμητικού και…απαιτητικού παιχνιδιού δεν αλλάζει, φαντάζει ιδανική…για τον αντίπαλο, τουλάχιστον τον σημερινό! Κι αυτό γιατί η Τσέλσι του Τούχελ έχει βρει τον τρόπο να απορροφά την πίεση χωρίς να πληγώνεται, ανέπαφη εστία στα πέντε από τα έξι με το Γερμανό στον πάγκο, αλλά και να χτυπά παράλληλα με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο ανοιχτό γήπεδο!

Το τυπικά εκτός έδρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο στη Βουδαπέστη, ακολουθεί στο πρόγραμμα την Τρίτη, ένα rotation θα το φέρει, το ρόστερ αντέχει και μπορεί να ανταποκριθεί! Ο Ζιρού θα πάρει πιθανότατα τη θέση του, με μικροπρόβλημα ,Έιμπραχαμ, ο Γάλλος προσθέτει δύναμη πυρός και στις στατικές φάσεις, μεγάλο το πρόβλημα ανασταλτικά για τους “αγίους” και στο συγκεκριμένο κομμάτι! Εύκολα ή δύσκολα περιμένω από τους “μπλε” να πάρουν τη νίκη, θεωρώ απίθανο το παιχνίδι να μείνει στο ένα γκολ, επιλέγω “διπλό” και over 1.5, στο 2.05 η απόδοση! Το ματς παίζει και στην bet365!

Ατλέτικο – Λεβάντε Προγνωστικά

Τρεις μέρες μετά από τo μεταξύ τους 1-1 στο “Σιουτάτ ντε Βαλένσια” ,σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβάντε τα λένε και πάλι σήμερα, αυτή τη φορά στο “Μετροπολιτάνο”, σέντρα στις 17:15! Η εικόνα των “ροχιμπλάνκος” τον τελευταίο καιρό γεννά προβληματισμό, προδίδει ίσως και εφησυχασμό που μπορεί να προέκυψε, το…φτωχό +6 από τη Ρεάλ, έστω και με παιχνίδι λιγότερο για την ομάδα του Σιμεόνε, προφανώς και χτυπάει καμπανάκι! Σάβιτς, Σαούλ, Καράσκο είναι εκτός, η Τσέλσι περιμένει στη…γωνία την Τρίτη, μεγάλα περιθώρια για rotation δεν υπάρχουν, το καλύτερο σενάριο για τους γηπεδούχους θα ήταν να…καθαρίσουν νωρίς και να…κατεβάσουν ταχύτητα! Ακόμη και βάσει πιθανοτήτων δεύτερο σερί παιχνίδι κόντρα σε ομάδα αυτού του επιπέδου χωρίς τρίποντο για την Ατλέτι φαντάζει δύσκολο έως απίθανο, συνυπολογίστε και τις σημαντικές απουσίες της ομάδας του Λόπεθ, όλες στη μεσαία γραμμή, Ραντόγια, Καμπάνια και Μελέρο δε μπορούν να βοηθήσουν!

Οι “γκρανότας” παίζουν ενάμισι μήνα συνεχώς, στο βάθος έχουν τη μεγάλη πρόκληση του Κόπα Ντελ Ρέι, 1-1 στον πρώτο ημιτελικό με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο, το ρόστερ δοκιμάζεται έως και ταλαιπωρείται, πραγματικό κίνητρο στο πρωτάθλημα, με βάση της θέση της ομάδας στον πίνακα, δύσκολα προκύπτει! Δύο παιχνίδια μακριά από το γκολ για τον Σουάρες μάλλον είναι…αρκετά, στα θετικά για τους Μαδριλένους η επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ που λογικά θα βρει χώρους έτσι όπως έχει συνηθίσει να προσεγγίζει το παιχνίδι η Λεβάντε! Δε βλέπω πως θα ξεφύγει το τρίποντο από την Ατλέτικο, περιμένω διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ, επιλέγω Ατλέτικο -1.25 ασιατικό, στο 2.32 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

14:30 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ / 2 & OVER 1.5 @ 2.05

17:15 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΛΕΒΑΝΤΕ / ΑΤΛΕΤΙΚΟ -1.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.32