stoiximan

Κρίσιμο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, σήμερα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Το παιχνίδι υπάρχει στην πλατφόρμα της Stoiximan με πλήθος αγορών.

Από σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη έρχεται στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετώπισε την Αϊντχόφεν την Πέμπτη, στον Πειραιά. Την κέρδισε λοιπόν, με 4-2, και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ! Ξόδεψε πολλά αποθέματα ενέργειας ο Ολυμπιακός, που είχε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προηγουμένως. Ωστόσο, το βάθος του ρόστερ είναι τέτοιο που επιτρέπει στους γηπεδούχους να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις.

Ο Άρης τώρα, έρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν καλοί και έμειναν στο 0-0 με τους Αγρινιώτες στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, διαμαρτύρονται και για τη διαιτησία του αγώνα. Ξεκουράστηκε η ομάδα του Μάντζιου μεσοβδόμαδα, μετά από πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Πάντως, το σημερινό ματς είναι πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση για τον Άρη, για να πάρει το τρίποντο!

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, με βάση τις αποδόσεις της Stoiximan. Συνεπώς, ο άσος βρίσκεται στο 1.57, το “Χ” στο 4.00 και το διπλό στο 6.25.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα