αβραμιδης προγνωστικα

Σκέτη απογοήτευση την Κυριακή η Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουεστ Μπρομ, δεν πλησίασε καν το over 3.5 η αναμέτρηση στο “Χόθορνς”, πιο κοντά στο να το χάσει παρά να το…πάρει το ματς η ομάδα του Σόλσκιερ , με βάση την εικόνα στο χορτάρι! Ακριβώς όπως την περιμέναμε, αντιθέτως, η μορφή του αγώνα στο “Αλφρέντο ντι Στέφανο”, σοβαρή, μετρημένη και αποτελεσματική η Ρεάλ, ανύπαρκτη στο πρώτο, ακίνδυνη στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια, δεν ενόχλησε στο ελάχιστο τη “Βασίλισσα”! Δικαιώθηκε στο 100%, τόσο σε σχέση με το τελικό σκορ όσο και σε σχέση με τη…φύση της αναμέτρησης η επιλογή μας Ρεάλ -1.5 στα προγνωστικα, από τα πιο…ξεκούραστα 2-0 της σεζόν για την ομάδα του Ζιντάν!

Επιτέλους Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, η αναμονή φτάνει στο τέλος της, το…πάρτι συνεχίζεται με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των “16”! Ομολογώ ότι προβληματίστηκα αρκετά για τις αποψινές προτάσεις, κυρίως λόγω δυσκολίας…ανάγνωσης, σε ότι με αφορά τουλάχιστον, της αναμέτρησης της Λειψίας με τη Λίβερπουλ στη Βουδαπέστη! Μαζεύονται πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες, δεν μπαίνω στη διαδικασία προγνωστικών για το συγκεκριμένο ματς, επικεντρώνομαι στο Μπαρτσελόνα – Παρί!

Μπαρτσελόνα – Παρί Προγνωστικά

Οι Καταλανοί είναι σε εξαιρετικό…επιθετικό φεγγάρι, 7 διαδοχικές νίκες στην Πριμέρα πετυχαίνοντας 20 γκολ συνολικά! Ναι μεν έμειναν στο μηδέν σε παιχνίδι Κυπέλλου υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Σεβίλλη άλλα κάθε άλλο παρά τους έλειψε η δημιουργία, απείλησαν περισσότερο απ’ όσο απειλήθηκαν, ας όψονται ο Μπόνο και ο Ιμτιτί για το 2-0 των Ανδαλουσιάνων! Ο Μέσι, χάρμα ιδέσθαι και στο τελευταίο με την Αλαβές, είναι και πάλι…ο Μέσι, ο Ντεμπελέ θεαματικά βελτιωμένος ωριμάζει με…θεαματική καθυστέρηση, κάλλιο αργά παρά ποτέ, ο Γκριζμάν δε λάμπει αλλά προσφέρει, ο Ντε Γιονγκ αναδεικνύεται σε ηγέτη, ο Πέδρι…αποκαλύπτεται και…σιγοντάρει! Κι ενώ μπροστά…πάει καλά, πίσω υποφέρει η ομάδα του Κούμαν, πόσω μάλλον αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ που θέλει τον Ολλανδό να επιλέγει τον Σαμουέλ, το μεσαίο όνομά μου είναι…γκάφα, Ιμτιτί για το κέντρο της άμυνας! Δε βλέπω τον τρόπο να μη σκοράρει, δε βλέπω τον τρόπο να μη δεχθεί γκολ η Μπαρτσελόνα, στο συμπέρασμα βοηθάει σαφώς, για να μην πω ότι παίζει έως και πρωτεύοντα ρόλο, και ο αντίπαλος!

Η Παρί μπορεί να μην έχει Νέιμαρ και Ντι Μαρία έχει όμως Μ΄Μπαπέ, Ικάρντι και τον εξαιρετικά φορμαρισμένο στη σεζόν Μόιζε Κεν! Πέρα πάντως από τα πρόσωπα στο χορτάρι είναι το πρόσωπο στην άκρη του πάγκου που καθορίζει τη σκέψη μου για τους πρωταθλητές Γαλλίας! Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αντικατέστησε προπονητή, τον Τόμας Τούχελ, που κατέκτησε τρεμπλ και έφτασε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πόσο ψηλά μπαίνει ο πήχης για τον Αργεντινό, καλύτερα από όλους το καταλαβαίνει ο ίδιος! Στο πρωτάθλημα ψάχνει ακόμη πατήματα, δεν είναι στην κορυφή αλλά η κατάσταση μοιάζει ελεγχόμενη, είναι στην ευρωπαϊκή σκηνή και κόντρα στο ισχυρότερο και ελκυστικότερο brand name ,της τελευταίας δεκαπενταετίας σίγουρα, που θα θελήσει, για να μην πω καίγεται, να…δείξει την πραμάτεια του! Αν κάτι λείπει από τη ζάμπλουτη Παρί είναι το status, η αίσθηση υπεροχής απέναντι στους υπόλοιπους του απολύτως υψηλού επιπέδου, δεν την είχε ούτε την περασμένη σεζόν που έφτασε ένα βήμα από τον τίτλο, διαβάζω πρόθεση για…δήλωση προθέσεων με κυριαρχικό παιχνίδι απόψε! Το ματς υπάρχει με πάρα πολλά στοιχήματα στην bet365.

Σε μια τέτοια διελκυστίνδα γιγάντων, με δεδομένη την κλάση, την ποιότητα, την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα αλλά και τα ανασταλτικά προβλήματα εκατέρωθεν, περιμένω παιχνίδι με αρκετά γκολ απόψε, σε αυτό το μήκος κύματος και οι επιλογές μου! Καταλήγω σε over 1.5 ημίχρονο, στο 2.32 η απόδοση, αλλά και σε over 3.25 ασιατικό στο ματς, στο 2.21!

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22:00 MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ / OVER 1.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ @ 2.32

22:00 MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ / OVER 3.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.21