Τι σας έλεγα χθες; Λίγο χιονάκι έπεσε πια και στην Ελλάδα και παραλύσαν όλα! Δρόμοι, γήπεδα, ρεύματα, σχολεία, υπηρεσίες, βουνά, λαγκάδια, θάλασσες! Μέχρι η εθνική οδός έκλεισε κοιτώ, η Αθηνών – Λαμία! Θα τρελαθώ!!! Μιλάμε τώρα ένα δρόμο έχουμε σε τούτη την έρημη χώρα και έκλεισε και αυτός σήμερα το πρωί! Και εσείς τώρα μου έχετε από χθες ζαλίσει τον έρωτα γιατί λέει δεν καθάρισε το γήπεδο ο Αλέξης για να παίξει  η ΑΕΛ με την ΑΕΚ! Ότι το έκανε – τάχα μου τώρα – επίτηδες κλπ.! Πωωωωω, τι είστε εσείς ρε! Εδώ έκοψε στα δύο ο Μητσοτάκης (και ο Χρυσοχοϊδης)  όλη την χώρα και δεν ασχολείται κανείς και εσείς ρωτάτε γιατί έκλεισε ο Κούγιας το ΑλκαζάρΚαλά, μιλάμε τώρα για ανωμαλία, που λέει και ο μεγάλος Τάκης Τσουκαλάς!

Λογικά – διαβάζω πάντα – θα παίξει σήμερα ο Αλέξης, όπως φυσιολογικά και ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με τον (βροχόπληκτος μόνιμα είπαμε αυτός)  ΠΑΣ, καθώς οι περίφημοι Ζωσιμάδες  τείνουν πλέον  να μετατραπούν καθαρά και μόνο σε θερινό, γηπεδικό θέρετρο, αφού μόνο τότε (λογικά) θα είμαστε σίγουροι πως θα μπορούμε  να παίζουμε εκεί μέσα. Θα δίνουμε δηλαδή εκεί μόνο τα φιλικά μας παιχνίδια προετοιμασίας, με την ευχή πάντα να μην πέσει (βέβαια) και καμία ξαφνική καλοκαιρινή μπορίτσα και μας το κάνει ξανά βούρκο τον αγωνιστικό μας χώρο!  Είπα ΠΑΟΚ όμως now και δεν ξέρω γιατί, αλλά στο μυαλό μου η χθεσινή απόλυση – επιτέλους πια – του Ρασβάν Λουτσέκου μας από την Αλ Χιλάν! Ωχ, ωχ… Λέτε; Πάντως εσύ Πάμπλο μας, ψυχραιμία, οκ;;;

Στα σημερινά μας ματσάκια τώρα στη Stoiximan! ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ “διπλό”, Λάρισα – ΑΕΚ “διπλό” και τέλος Βερόνα – Πάρμα “‘άσσος”! Αυτά και σήμερα φίλες και φίλοι μου καλοί! Τα υπόλοιπα – πάντα από το φοβερό και τρομερό μας bethome, αύριο, ελπίζουμε πια πιο νωρίς! Αααααα, ξέχασα να σας πω, να σας θυμίζω δηλαδή, πως χθες το  τσιμπήσαμε και το όβερ στο ματσάκι μας στην Λεωφόρο, έτσι; Είπαμε, εμείς είμαστε (Θοδωρή) για τα – πολύ – μεγάλα ματς! Σας φιλώ όλες και όλους και να προσέχετε είπαμε τον άτιμο τον κορονοϊό! Άντε, λίγο ακόμη παιδιά και θα είμαστε εντάξει μετά! ADIOS!!!!