αβραμιδης προγνωστικα

Θέλτα και Έλτσε, ακόμη και σε επίπεδο προσώπων, δικαίωσαν απολύτως τα προγνωστικα μας, το ovεr 2.5 ήρθε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι Γαλιθιάνοι επικράτησαν τελικά με σκορ 3-1 και επέστρεψαν, μετά από έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο, στις επιτυχίες! Στη Λειψία η ομάδα του Νάγκελσμαν είχε από το πρώτο κιόλας μέρος προβάδισμα 2-0 και ήλεγχε απολύτως την κατάσταση, οι αλλαγές στην άμυνα κόστισαν στους “Ταύρους”, επιπόλαια ενέργεια του Κονατέ, πέναλτι και μείωση του σκορ για την Άουγκσμπουργκ, άγγιξαν τρίτο γκολ οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με τον Ν΄Κουνκού, το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος!

Λέστερ – ΛίβερπουλΠρογνωστικά

Από τo “Kινγκ Πάουερ” ξεκινάμε σήμερα τη στοιχηματική μας βόλτα, Λέστερ και Λίβερπουλ, δύο ομάδες με τελείως διαφορετική ψυχολογική αφετηρία τίθενται αντιμέτωπες! Στο στρατόπεδο των “αλεπούδων” το κλίμα είναι…εύκρατο, δύσκολη πρόκριση αλλά πρόκριση με το 1-0 κόντρα στην Μπράιτον στους “8” του FA CUP, όλα βαίνουν καλώς εώς…λίαν καλώς και στην Πρέμιερ, την περιμένει και η κόντρα με τη Σλάβια στο Γιουρόπα, πρώτη πράξη την Πέμπτη στην Πράγα! Το διακύβευμα για την ομάδα του Ρότζερς, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν είναι άλλο από τη θέση στην τετράδα, δε βοήθησε και τόσο το 0-0 στην έδρα της Γουλβς, ξέρει να…στενεύει το παιχνίδι ο Νούνο! Μεγάλη απώλεια από το ματς Κυπέλλου ο εξαιρετικός Τζάστιν που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, η επιστροφή του κομβικού Ν΄Ντίντι προστίθεται σε αυτή του Βάρντι, με αγωνιστική προσέγγιση-μέθοδο που κάνει θραύση στους ανοιχτούς χώρους περιμένω γκολ κόντρα στην εκ φύσεως…κυριαρχική αλλά ανασταλτικά προβληματική  Λίβερπουλ!

H ομάδα του Κλοπ είναι σε διαδικασία…επανεστίασης στόχων, η Γιουνάιτεντ την είχε αφήσει εκτός Κυπέλλου, η Σίτι, με το εκκωφαντικό 4-1 στο “Ανφιλντ”, την άφησε εκτός πρωταθλήματος, ακόμη σημαντικότερο υπό αυτές τις συνθήκες το Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη, στη Βουδαπέστη, κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Λειψία δοκιμάζονται οι “κόκκινοι”! Πέρα από τα…γνωστά τραυματίστηκε και χάνει ένα ακόμη παιχνίδι ο Φαμπίνιο, πιθανότατα ντεμπούτο για τον νεοαποκτηθέντα Κάμπακ στο κέντρο της άμυνας! Από τρία γκολ έχουν πετύχει στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους οι πρωταθλητές, η ποιότητα, ο συντονισμός και ο…συγχρονισμός στην επιθετική λειτουργία, παρά την έλλειψη ενέργειας, είναι ακόμα…εδώ, δηλαδή εκεί, περιμένω σκορ και σήμερα! Το παιχνίδι εντοπίζεται με πολλά ειδικά στην bet365. Δε βλέπω το λόγο να καταφύγω σε σημείο, ποντάρω στην αποτελεσματικότητα των δύο, επιλέγω OVER 3.00 ασιατικό, στο 2.20 η απόδοση!

Σεβίλλη – Ουέσκα Προγνωστικά

Με την αγαπημένη της στήλης, τουλάχιστον εσχάτως, Σεβίλλη θα ασχοληθούμε στη συνέχεια! Από το καλό στο καλύτερο τα πράγματα για την ομάδα του Λοπετέγι τελευταία, πιο φρέσκο…κατόρθωμα το 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι κόντρα στην Μπαρσελόνα! Μάλλον κολακευτικό για τους “νερβιονένσες” το τελικό σκορ, κράτησε το μηδέν με εξαιρετικές επεμβάσεις ο Μπόνο, εκμεταλλεύτηκαν την ανασταλτική…ανεπάρκεια των “μπλαουγράνα” και έφτασαν με κυνισμό σε σκορ…υποσχόμενης πρόκρισης! Οι υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ την εβδομάδα που έρχεται, την Τετάρτη περιμένουν την Ντόρτμουντ οι Ανδαλουσιάνοι, επιβάλλουν το rotation, παραμένουν εκτός οι Νάβας, Οκάμπος και Ακούνια!

Ακόμη, πάντως, και στη δεύτερη ταχύτητα του ρόστερ, με Όλιβερ Τόρρες, Μουνίρ, Ντε Γιονγκ και, εδώ και λίγο καιρό, Πάπου Γκόμες, οι γηπεδούχοι διαθέτουν την ποιότητα για να…επιβληθούν  στην Ουέσκα, μετρούν τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες πετυχαίνοντας από τρία γκολ στις τρεις τελευταίες! Χωρίς Σάντρο και Μοσκέρα θα εμφανιστούν στο “Πιθχουάν” οι φιλοξενούμενοι, συμπαθητική η εικόνα τους στην ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ, μεγάλο το πρόβλημα στα μετόπισθεν, από τις χειρότερες άμυνες στη φετινή Πριμέρα με 32 γκολ παθητικό! Δε με καλύπτει η απόδοση του άσου, πηγαίνω στη νίκη της Σεβίλλης σε συνδυασμό με over 1.5, στο 1.97 η απόδοση!

Μπαρτσελόνα – Αλαβές Προγνωστικά

Κράτησα και μια έκπληξη για το τέλος, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζω βάζω και τρίτο παιχνίδι στο κάδρο, στα όρια του fun bet βλέπω με καλό μάτι το over 1.5 ημίχρονο στο βραδινό Μπαρσελόνα – Αλαβές! Οι “μπλαουγράνα” έχουν και αυτοί παιχνίδι με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη, περιμένω να “καθαρίσουν την μπουγάδα” από νωρίς, συνυπολογίστε και την έως και…σχολική εικόνα τους ανασταλτικά! 505 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας  συμπληρώνει απόψε ο Μέσι, πιάνει τον Τσάβι στην κορυφή της σχετικής ιστορικής λίστας, όσο και να πεις μια…αλεγκρία θα την έχει! Το over 1.5 ημιχρόνου το βρίσκουμε στο 2.12! 

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

14:30 ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.20

17:15 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΟΥΕΣΚΑ / 1 & OVER 1.5 @ 1.97

22:00 ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ / OVER 1.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ @ 2.12