Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Στρομσγκόντσετ – Τρόμσο (17/07, 16:30): Μια απ’ τις ομάδες που πρωταγωνιστούν η Στρομσγκόντσετ, βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση με 29 πόντους και δείχνει ικανή να διεκδικήσει περισσότερα απ’ ότι συνήθως. Είναι φοβερή εντός έδρας, όπου προέρχεται από 7 διαδοχικές νίκες, σερί που θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να συμβεί αυτό, καθώς απέναντι της έρχεται η Τρόμσο, που είναι «σκληρό καρύδι» εκτός έδρας, όπου είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς.

Προγνωστικό: Χ2 (3.00 @Stoiximan)

Μπόντο Γκλιμτ – Οντ (17/07, 19:00): Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μπόντο Γκλιμτ, που πέρασε με το εντυπωσιακό 1-4 απ’ την έδρα της Σταρτ την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Οντ, η οποία όμως σίγουρα θα βγάλει κούραση λόγω του αγώνα της περασμένης Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, αλλά ποντάρουμε στο μομέντουμ και τη φρεσκάδα των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1Χ (1.93 @Goalbet)

Μόλντε – Σταρτ (17/07, 19:00): Δεν πείθει μέχρι στιγμής η Μόλντε, η οποία επέστρεψε απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος με 2/2 ήττες. Έφτασε τις τρεις σερί ήττες και πέντε συνολικά σε 15 αγωνιστικές, έχει μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Σήμερα έχει την ευκαιρία να ανακάμψει, αφού υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την ουραγό Σταρτ, που επίσης προέρχεται από τρεις σερί ήττες, αλλά με συνολικό παθητικό 11 γκολ!

Προγνωστικό: 1/1 ημίχρονο/τελικό (1.75 @Betshop)

Στάμπαεκ – Μπραν (17/07, 19:00): Έβγαλε αντίδραση η Στάμπαεκ την περασμένη εβδομάδα, με το εκτός έδρας 1-2 επί της Λίλεστρομ. Είχαν προηγηθεί τα «χαστούκια» από Κόνας Κουέι στο Γιουρόπα Λιγκ (οδυνηρός αποκλεισμός) και η εντός έδρας ήττα απ’ τη Σόγκνταλ (0-1). Είναι σε καλύτερη κατάσταση πλέον οι γηπεδούχοι, που υποδέχεται την παντελώς αναξιόπιστη εκτός έδρας Μπραν, που προέρχεται από τέσσερις εκτός έδρας ήττες χωρίς να σκοράρει!

Προγνωστικό: Άσσος (2.30 @Magicbet)

Σάρπσμποργκ – Λίλεστρομ (17/07, 21:00): Απ’ τα αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τη Σάρπσμποργκ να υποδέχεται τη Λίλεστρομ. Κοντά στη βαθμολογία οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν 1-2 καλύτερα αποτελέσματα και να βρίσκονται πιο ψηλά. Είναι καλοί εντός έδρας, δεν επιτρέπουν ιδιαίτερους κινδύνους στην εστία τους, ωστόσο απέναντι τους έρχεται σήμερα η φουλ επιθετική Λίλεστρομ, που σχεδόν πάντα σκοράρει. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, με τη Σάρπσμποργκ να κερδίζει.

Προγνωστικό: Άσσος (1.90 @Interwetten)