Άκρως ενδιαφέρουσα, έως και συναρπαστική, η χθεσινή βραδιά, αγωνιστικά και για τα προγνωστικα! Στον προημιτελικό του Κόπα ντελ Ρέι στη Γρανάδα η Μπαρσελόνα έβγαλε για πρώτη φορά, ίσως, στη σεζόν ποδοσφαιρικό εγωισμό και χαρακτήρα, σε τρελό ματς επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 με γκολ στο 88′ και στο 90+2″ για την παράταση, επικράτησε τελικά με 5-3 και πήρε δραματική πρόκριση στην ημιτελική φάση! Με την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια η επιλογή μας για Μπαρσελόνα -1.5 ασιατικό δε δικαιώθηκε, μας…αποζημίωσε η Έβερτον που πέρασε νικηφόρα από το Έλαντ Ρόουντ, 2-1 τη γηπεδούχο Λιντς, η ομάδα του Αντσελότι απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι της…πηγαίνουν τα εκτός έδρας, στο διπλασιασμό παρά…κάτι η επιλογή μας Έβερτον DNB!

 

Τότεναμ – Τσέλσι Προγνωστικά

Σε Ισπανία και Αγγλία θα κινηθούμε κι απόψε, ασχολούμαστε αρχικά με το ντέρμπι του Λονδίνου, η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι, σέντρα στις 22:00! Με τον Χάρι Κέιν εκτός λόγω τραυματισμού οι “σπερς” μοιάζουν να έχουν χάσει πέρα από τον ηγέτη τους και τον προσανατολισμό τους, αναμενόμενο το πρόβλημα στη δημιουργία και την εκτέλεση, εμφανής όμως ο αποσυντονισμός ακόμη και σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας, η απουσία του…επιτελικού τους φορ δημιουργεί domino effect στο παιχνίδι τους! Μετά από τα τρία γκολ που δέχθηκε από τη Λίβερπουλ η ομάδα του Μουρίνιο  γνώρισε ακόμη πιο ανησυχητική ήττα, σε σχέση με την εικόνα της, 1-0 από τη Μπράιτον, άκρως κολακευτικό για αυτήν το σκορ στο βρετανικό νότο! Ο Πορτογάλος τεχνικός που πέρα από τον Κέιν δεν έχει και Ρεγκιλόν, δεν υπολογίζει Λο Σέλσο και Άλι, εντοπίζει…ψυχολογικό ζήτημα, ζητείται αντίδραση απόψε σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, τα χαρακτηριστικά της Τσέλσι ανεβάζουν το συντελεστή δυσκολίας!

Κι αυτό γιατί ο Τούχελ είναι μετρ στο να βγάζει ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι, απολύτως ταιριαστό με αυτή τη φιλοσοφία το υλικό των “μπλε”, έτσι όπως αμύνεται, που δεν αμύνεται, στα δύο τελευταία η Τότεναμ η ταχύτητα παικτών όπως Βέρνερ, Χάντσον Οντόι ακόμη και Καντέ στον άξονα περιμένω να κάνει…θραύση! Δε βλέπω τρόπο να μην σκοράρει η Τσέλσι, ισχυρό το ενδεχόμενο να τα καταφέρει σχετικά νωρίς και να…ανοίξει το ματς, στην κόντρα μπορεί να σε καταστρέψει, κυρίως με Σον στο βαρύ κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων μπορεί να απειλήσει η Τότεναμ! Το μεγάλο ντέρμπι παίζει στην bet365. Αν πήγαινα σε σημείο θα ήταν για την Τσέλσι, βλέπω μεγαλύτερη αξία στο OVER 2.5 ασιατικό , στο 2.07 η απόδοση! 

Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο Προγνωστικά

Την ώρα που στο Λονδίνο θα λύνονται…τοπικές διαφορές στη Σεβίλλη θα κρίνεται η τελευταία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας! Η φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Μπέτις φιλοξενεί τη…μεταμορφωμένη επί Μαρθελίνο, Αθλέτικ Μπιλμπάο! Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει…τούμπα μια σεζόν που άρχισε με το χειρότερο τρόπο, 8 παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, 5 στην Πριμέρα, ο Πέλεγκρίνι που ήταν για να φεύγει κάνει ευρωπαϊκά σχέδια! Στο τελευταίο πρωταθλήματος, 1-0 την Οσασούνα, οι “βερδιμπλάνκος” έχουν το Ζόελ Ρόμπλες να ευχαριστούν, τρεις καίριες επεμβάσεις από τον “πορτέρο” τους πριν από το γκολ του Μπόρχα Ιγκλέσιας! Το κενό του Κλαούντιο Μπράβο καλύπτεται με τον καλύτερο τρόπο, ο Λάινες με κορωνοϊό και ο τραυματίας Μπάρτρα επίσης μένουν εκτός, εντός και επί τ’ αυτά το πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία, χειρότερη άμυνα της σεζόν με 34 γκολ παθητικό οι Σεβιγιάνοι!

Αυτό είναι και το στοιχείο που περιμένω να εκμεταλλευτεί η Μπιλμπάο, δεν ήταν πειστική, κάθε άλλο, κόντρα στην Μπαρσελόνα, κόντρα σε ομάδα του επιπέδου της απόψε, με βαριά κορμιά στην άμυνα και ανεπαρκείς αντιδράσεις στις στατικές φάσεις, έχει τον Ινιάκι για την πρώτη, το Ραούλ Γκαρθία για τη δεύτερη αδυναμία του αντιπάλου να επενδύσει! Βάλτε στη εξίσωση και το βάρος της φανέλας αλλά και το μέταλλο που…έβγαλε και στο Σούπερ Καπ, συμπληρώθηκε το παζλ! Σε παιχνίδι σχετικά λεπτών ισορροπιών επιλέγω πρόκριση Αθλέτικ, στο 2.00 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22:00 TOTENAM – TΣΕΛΣΙ / OVER 2.5 AΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.07

22:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ / ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ @ 2.00