sportingbet

Πορεία προς τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει βάλει η Μπέτις, η οποία φιλοξενεί στις 22:00 την Οσασούνα στο «Estadio Benito Villamarín» και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Tα ματς παίζει στη Sportingbet!

Οι Σεβιγιάνοι μπήκαν με… φόρα στο 2021. Από τις 2 Ιανουαρίου συνεχίζουν αήττητοι είτε για τις υποχρεώσεις τους στη La Liga, είτε στο Copa del Rey. Επτά ματς χωρίς ήττα για την Μπέτις, από τη δεύτερη ημέρα του έτους και την ισοπαλία στο ντέρμπι της πόλης με τη Σεβίλλη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι νίκησαν πέντε αγώνες, ενώ σε άλλους δύο έφυγαν από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας.  Σε δύο από αυτά τα ματς κατάφεραν να διατηρήσουν  την εστία τους ανέπαφη.

Στο… στρατόπεδο της Οσασούνα τα πράγματα δεν είναι τόσο ανθηρά. Οι Βάσκοι συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Βρίσκονται στο +1 από την Αλαβές και την ζώνη του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος επικράτησαν 3-1 της Γρανάδα, επιστρέφοντας στις νίκες για πρώτη φορά μετά το 1-0 επί της ΑΘλέτικ Μπιλμπάο στις 24 Οκτωβρίου!

Αφήνουμε την Ισπανία και την Σεβίλλη για να ανηφορίσουμε προς την Αγγλία και το Χέρτφορντσαϊρ. Εκεί, η Γουότφορντ υποδέχεται στο «Vicarage Road» την ΚΠΡ, για την 27η αγωνιστική της Championship.

Οι γηπεδούχοι είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και βρίσκονται σε πορεία… επιστροφής στην Premier League. Τέσσερα ματς αήττητοι με τρεις νίκες. Σε τρία από αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα, δεν δέχθηκαν καν γκολ!

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις