Αρκετά θετικός ο χθεσινός μας απολογισμός στις φοβερές (!) μας στοιμηματικές προβλέψεις στη Stoiximan, καθώς χάσαμε μόνο το “διπλό” στο  παγκοσμίως προβεβλημένο  Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ουέσκα, ενώ βέβαια τσιμπήσαμε απόλυτα (και χαλαρά) τόσο το “Χ” και το άντερ στο Τορίνο – Φιορεντίνα, αλλά  και το άσσος και γκολ – γκολ  στο   Λυών – Μπορντό! Με 4 στα 6 τούτη την φορά, νομίζω  μας τα πήγαμε μια χαρούλα, ακόμη και για το ιδιαιτέρως πάντα… υψηλό δικό μας επίπεδο, έτσι; Μάλιστα, στην ισοπαλία για μία ακόμη φορά (θεωρώ) πως είμαστε καθηγητές! Οι καθηγητές της ισοπαλίας, κάτι σαν το “Ο βασιλιάς της σκόνης” (!), που  έχουμε απ’ ότι θυμάμαι ξαναγράψει εδώ μέσα!

Στα δικά μας τώρα και μάλιστα στα πολύ δικά μας παρακαλώ και στον θαυμαστό κόσμο της αγαπημένη μου Super League 2, εκεί όπου μαθαίνω και βλέπω πια πως άρχισαν ήδη τα (πολύ) ωραία, όμορφα, λαμπρά, πεντακάθαρα πράγματα (να τρώει η μάνα και του παιδιού της να μην δίνει και εδώ) και βέβαια δικαίως όλοι πιέσαμε τους επίσης αγαπημένους μας λοιμωξιολόγους  για να ξεκινήσει πλέον και αυτό, το κορυφαίο κατά πολλούς επαγγελματικό, ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του πλανήτη μας.   Θα βρω έτσι (πια) σιγά – σιγά και εγώ το απαιτούμενο θάρρος – θράσος, να ζητήσω από τον καθηγητή Θοδωρή (Ριγάνη)  να μου στείλει και τα κουπόνια που ήδη παίζουν την κοσμαγάπητη ξαναλέμε  κατηγορία, για να ποντάρουμε φυσικά και εκεί, για (μα πολύ) τρελά  ταμεία! Περιμένω…

Αυτή που δεν μπορεί να περιμένει άλλο όμως για today είναι οι σημερινές μας «μάχες» της μπάλας και απ’ ότι ήδη βλέπω – καθότι βέβαια Σάββατο σήμερα – θα έχουμε και πολύ Ελλάντα και μάλιστα, «μονομαχία» στο ΕΛ Πάσο του κάμπου, στο μυθικό μας και υπερσύγχρονο πάντα Αλκαζάρ μας, ανάμεσα στον Αλέξη και τον Αχιλλέα μας. Ανάμεσα δηλαδή στον δικηγόρο και τον Δήμαρχο της καρδιάς μας! Τέλειο ματσάκι, κρίμα όμως που ο Κούγιας δεν θα μπορεί – λογικά πάντα, έτσι;- να βρίσκεται εκεί, καθώς είμαστε (θυμίζουμε) τιμωρημένος για φασαρίες που λέει πως κάναμε πάλι με Άρη και με Παναιτωλικό (αν είναι πια δυνατόν να ευσταθεί κάτι τέτοιο, ξανά).  Γρήγορα τώρα στο σημερινό μας  (είπαμε) στοίχημα:

Οπότε, έχουμε και λέμε για today πάντα: Λάρισα  – Βόλος “διπλό” και όβερ, Αστέρας Τρίπολης – Άρης “Χ” και γκολ – γκολ εδώ και τέλος Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “διπλό” και όβερ and here παρακαλώ! Οκ; Αυτά και για σήμερα! Καλημέρα, καλό ταμείο, καλά να περάστε και σήμερα, υγεία, υπομονή, κουράγιο, προσοχή στον άτιμο κορονοϊό και εμείς από εδώ, πρώτα πάντα ο καλός Θεούλης μας, τα λέμε ξανά αύριο! Σας φιλώ όλες και όλους- εξ αποστάσεως πάντααααααααααααα!!!!