betshop

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα σήμερα, και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του ο Ολυμπιακός, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Βέβαια, δεν δείχνει τέτοιες διαθέσεις, αφού ανακοίνωσε και τη μεγάλη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στο καθαρά αγωνιστικό τώρα, οι «Ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το σημαντικό «διπλό» επί του Ατρομήτου. Με γκολ του Μπρουμά, η ομάδα του Μαρτίνς πέρασε από το Περιστέρι και συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης. Έχει το πάνω χέρι για τη νίκη και απόψε, σύμφωνα με τις αποδόσεις στην betshop.gr.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει τη νίκη και μόνο! Αυτός είναι ο στόχος του «Δικεφάλου» για να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Χρειάζεται βέβαια, και να ανεβάσει την ψυχολογία του και να τονώσει το ηθικό του. Είναι βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ τελευταία. Δεν ικανοποίησε απόλυτα όμως, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ισοφάρισε δύο φορές και πήρε την ισοπαλία, σε ένα ματς με πολλές φάσεις γενικά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Πιο ειδικά, ο άσος είναι στο 1.97, το “Χ” στο 3.69 και το διπλό στο 4.50.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop