Το Australian Open είναι το πρώτο Grand Slam για το 2021 και δεσπόζει όπως θα περίμενε κανείς στα προγνωστικά τένις. Αντί για τα τέλη Ιανουαρίου, τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τις 8 ως τις 21 Φεβρουαρίου. Αυτό συμβαίνει λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid – 19. Στη Μελβούρνη θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι του αθλήματος με το βλέμμα στον μεγάλο τίτλο.

Προγνωστικά Αυστραλιανό Όπεν

Το βαρύτιμο τρόπαιο του τουρνουά διεκδικούν οι καλύτεροι τενίστες στον κόσμο. Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος και ποια θα κατακτήσει τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν 2021.

Στους άντρες, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό ακούει στο όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος αθλητής τένις παγκοσμίως σύμφωνα με το ΑΤΡ (Association of Tennis Professionals – Ένωση Επαγγελματιών Αντισφαιριστών). Η κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν του έχει γίνει… συνήθεια, καθώς το έχει πετύχει οκτώ φορές. Αναμενόμενα το να αναδειχτεί πρώτος προσφέρεται σε απόδοση 1.85. Ακολουθεί μία ακόμη δυνατή επιλογή, αυτή του Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος παίζεται για νικητής σε απόδοση 3.25. Πιο πίσω βρίσκεται τενίστας που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ο Ραφαέλ Ναδάλ προσφέρεται στο 5.50. Ο Έλληνας της διοργάνωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρίσκεται ακριβώς μετά. Ποντάρεται στο 12.00 για να βρεθεί στην κορυφή του τουρνουά.

Η κατάσταση για τη νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν φέτος δείχνει να ξεκαθαρίζει όσο περνάνε οι μέρες. Πρώτη φιγουράρει με βάση τις τιμές των αποδόσεων μία κορυφαία αθλήτρια. Η Ναόμι Οζάκα, νούμερο ένα τενίστρια στον κόσμο κατά το WTA (Women’s Tennis Association – Παγκόσμια Oμοσπονδία Τένις Γυναικών). Είναι κάτοχος τριών Γκραντ Σλαμ και η περίπτωση να φτάσει τα τέσσερα στην Αυστραλία εντοπίζεται στο 2.30. Κοντά σε απόδοση προσφέρεται και η κατάκτηση για την Άσλεϊ Μπάρτι, που παίζει στην πατρίδα της την Αυστραλία, με τιμή 3.50. Επόμενη είναι η θρυλική φιγούρα των κορτ, η Σερένα Γουίλιαμς, που έχει κερδίσει 24 Γκραντ Σλαμ! Η απόκτηση του 25ου σε αυτό το τουρνουά είναι σε απόδοση 3.75.

Στοίχημα Australian Open

Αρκετές είναι ακόμη οι προτάσεις για ποντάρισμα που κυκλοφορούν για το Αυστραλιανό Όπεν 2021. Ξεχωρίζουν τα πολλά ειδικά στοιχήματα, που αφορούν συγκεκριμένους παίκτες. Για τον Στέφανο Τσιτσιπά, για παράδειγμα, οι προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα είναι αρκετές. Άλλωστε, η συμμετοχή του συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στους άσους σε έναν αγώνα. Επιπλέον, υπάρχει επιλογή για τα διπλά λάθη και πάλι ανά ματς. Η μορφή είναι η γνωστή με Under και Over, κάτω και πάνω με λίγα λόγια από έναν αριθμό που θα τεθεί ως όριο.

Υπάρχει και το διπλό των ανδρών και των γυναικών, φυσικά, που επίσης δίνει ευκαιρίες για στοίχημα στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Για τους άνδρες, όπως δείχνουν οι αποδόσεις οι Μέκτιτς – Πάβιτς έχουν προβάδισμα για να αναδειχτούν πρώτοι. Το δύο ζευγάρι εντοπίζεται σε απόδοση 2.50. Για τις γυναίκες, ξεχωρίζουν τα δίδυμα Μέρτενς – Σαμπαλένκα και Κρεϊτσίκοβα – Σινιάκοβα για τη νίκη και τα δύο στο 2.50.

Πρόγραμμα Αυστραλιανό Όπεν 2021

Οι ημερομηνίες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχουν γίνει ήδη γνωστές. Η έναρξη είναι στις 8 Φεβρουαρίου με τον πρώτο γύρο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Ο τελικός των γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις 20 και των ανδρών στις 21 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα είναι το εξής:

8-9/02

1ος γύρος ανδρών/γυναικών

10-11/02

2ος γύρος ανδρών/γυναικών

12-13/02

3ος γύρος ανδρών/γυναικών

14-15/02

4ος γύρος ανδρών/γυναικών

16-17/02

Προημιτελικοί ανδρών και γυναικών

18/02

Ημιτελικοί γυναικών, ημιτελικοί πρώτων ανδρών

19/02

Ημιτελικός δεύτερων ανδρών

20/02

Τελικός γυναικών

21/02

Τελικός ανδρών

* Οι παραπάνω αποδόσεις ίσχυαν στις 16/02/2021 και ώρα 10:00.