Προγνωστικά Α’ Κολομβίας: Με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 3η αγωνιστική στο Κλαουσούρα της Κολομβίας.

Αλιάνζα Πετρολέρα – Τσίκο (15/07/16, 02:00): Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Αλιάνζα, καθώς μετά το εντυπωσιακό 3-3 με την Νασιονάλ Μεντεγίν (εντός έδρας) ακολούθησε αυτή με την Όνσε Κάλντας (εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά η Τσίκο υπέστη την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ντεπορτίβο Πάστο. Δεύτερη σερί ήττα (έμεινε άσφαιρη), θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Χαμηλός ο άσσος, καλύτερη επιλογή το Over, με βάση αυτά που έδειξε η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Stoiximan)

Πατριότας – Τζούνιορ (15/07/16, 02:00): Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα η Πατριότας. Αήττητη στο φετινό Κλαουσούρα μετά την επικράτηση 1-0 επί της Μιγιονάριος. Από την άλλη η Τζούνιορ αν και αρχή, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, μιας και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα στο ξεκίνημα και δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην έδρα της Πατριότας. Καλή περίπτωση το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Goalbet)

Ντεπορτίβο Πάστο – Μιγιονάριος (15/07/16, 04:00): Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Τσίκο (0-2) πέτυχε η Ντεπορτίβο Πάστο, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά  η Μιγιονάριος επικράτησε με 1-0 της Σάντα Φε (εντός έδρας). Αναποτελεσματική στην έδρα της η Πάστο, δεν «γεμίζει» το μάτι εκτός έδρας η Μιγιονάριος. Καλύτερη επιλογή η ισορροπία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00 @ Betshop)