bet365

Η Βαλένθια φιλοξενεί την Οσασούνα για τη 19η “στροφή” της Λα Λίγκα και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα έκανε η Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική μετά από οχτώ ματς. Κέρδισε εκτός έδρας τη Βαγιαδολίδ με 1-0 και γκολ του Σολέρ, που είναι και ο πρώτος της σκόρερ με έξι τέρματα. Είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ. Στη συνέχεια, αντιμετώπισε την Αλκορκόν εκτός για το κύπελλο Ισπανίας, την οποία επίσης κέρδισε και απέκλεισε με 2-0.

Άσχημη είναι η πορεία της Οσασούνα στη φετινή Λα Λίγκα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έχει να νικήσει στο πρωτάθλημα από τα τέλη Οκτωβρίου, εδώ και 12 αγωνιστικές. Η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή την έχει φέρει στην προτελευταία θέση με μόλις 15 πόντους. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ σε 18 ματς. Στο κύπελλο κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση σε βάρος της Εσπανιόλ με 2-0.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς έχει η Βαλένθια. Ειδικότερα, ο άσος είναι στο 2.15, το “Χ’ στο 3.30 και το διπλό στο 3.50.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις