αβραμιδης προγνωστικα

Σχετικά φτωχό το χθεσινό πρόγραμμα, πήραμε το χρόνο μας και επιστρέφουμε μετά από την απόλυτη ευστοχία της Κυριακής! Απόλυτη ευστοχία στα προγνωστικά μας τόσο για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα όσο και για τη μορφή των παιχνιδιών που επιλέξαμε, φανερή, αρχικά, η διάθεση της Τότεναμ να…φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την ελάχιστη υπέρ της διαφορά κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! Με το 2-0 στο ημίχρονο είχαμε ήδη…φτάσει στο “διπλό” και ΟVER 1.5, έμενε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, το τελικό 3-1 για την ομάδα του Μουρίνιο μας δικαίωσε! Στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, με το σκορ στο 2-1 για την Μπαρσελόνα, πηγαίναμε στα τελευταία λεπτά με εξασφαλισμένη την επιστροφή, τουλάχιστον, του πονταρίσματός μας! Ο Βιγιαλίμπρε σκόραρε στο 90ο λεπτό, το OVER 3.00 ασιατικό που είχαμε επιλέξει στα προγνωστικα πήρε σάρκα και οστά, η Αθλέτικ πήρε τον τίτλο στην παράταση! 

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Από την “Μπάιαρενα” πιάνουμε απόψε το νήμα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ντόρτμουντ, στις 21:30 το πρώτο σφύριγμα! Πιστοί στις συνήθειες των ομάδων του Πέτερ Μποσζ, οι γηπεδούχοι μας…έβγαλαν τα μάτια στο πρώτο κόμματι της σεζόν και τώρα…βγάζουν τα δικά τους! Το αήττητο σερί των 12 αγώνων, με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, μοιάζει μια αιωνιότητα μακριά, τρεις ήττες και μία ισοπαλία, μόλις ένας βαθμός, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και το όνειρο…πάγωσε! Πολύ μεγάλο ρόλο στην καθίζηση αυτή έχουν παίξει, σαφώς, τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο, ΜπελαράμπιΒάιζερΣβεν ΜπέντερΠαλάσιος, Άριας και Παουλίνιο παραμένουν εκτός! Όχι ότι και η Ντόρτμουντ είναι τέρας αξιοπιστίας, κάθε άλλο! Μετά από το εντυπωσιακό πέρασμα από τη Λειψία και μια κάποια ελπίδα για επιστροφή στην…κανονικότητα ήρθε το εντός έδρας 1-1 με τη Μάιντς για την προσγειώσει στην…πραγματικότητα!

Σε κάθε περίπτωση, με το αποτέλεσμα κόντρα στους “καρναβαλιστές”, με πολλές και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Τέρζιτς,, έως και “μαγική εικόνα”, το πλεόνασμα ποιότητας είναι απόψε στην πλευρά των Βεστφαλών, δε βλέπω πώς οι “ασπιρίνες” θα μπορέσουν να αναχαιτίσουν το Χάαλαντ, κυρίως, αλλά και την…παρέα του! Στην κόντρα της ανασταλτικής, λέμε τώρα, λειτουργίας των γηπεδούχων με την επιθετική δημιουργία της Ντόρτμουντ εντοπίζω τη μεγάλη διαφορά, επιλέγω “διπλό”, στο 2.20 η απόδοση στην bet365.

Λέστερ – Τσέλσι Προγνωστικά

Στο “Κινγκ Πάουερ” η δεύτερη στάση μας στη βραδιά, η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι, στις 22:15 προγραμματισμένη η έναρξη του παιχνιδιού! Κόντρα στη Σαουθάμπτον η ομάδα του Ρότζερς ήταν κυνική και αποτελεσματική, νίκη 2-0 κόντρα στους “αγίους”, στα πέντε παιχνίδια το αήττητo και δεύτερη θέση στον πίνακα παρέα με τη Σίτι! Το μικροπρόβλημα του Βάρντι ξεπερνιέται, διαθέσιμος απόψε ο σούπερ σκόρερ, μοναδική απουσία αυτή του Βέλγου Πράετ! Παρά το τελευταίο τρίποντο, αν έχει ένα πρόβλημα στη φετινή χρονιά η Λέστερ αυτό είναι η έδρα της, “χτισμένη” να διαπρέπει στον ανοιχτό χώρο από τον Ρότζερς, έτσι εξηγείται και η υψηλή απόδοση στον “άσο”!

Σε ότι αφορά την Τσέλσι, η νίκη στο “Κρέιβεν Κότατζ” επί της Φούλαμ έμοιαζε…απαραίτητη, με 10 παίκτες από νωρίς η ομάδα του Πάρκερ κι όμως δυσκολεύτηκαν οι “μπλε”! Στα ευχάριστα για τον Λάμπαρντ η αγωνιστική άνοδος του Ζίγιες που γίνεται ολοένα και πιο επιδραστικός, στα δυσάρεστα η απουσία του ΚαντέΑνεξαρτήτως φόρμας πρόκειται ίσως για τις πιο…ορμητικές ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, πολλή ενέργεια, ταχύτητα και ποιότητα στα ρόστερ, περιμένω γρήγορο και ανοιχτό παιχνίδι με το σκορ να…τραβάει την ανηφόρα, επιλέγω OVER 3.00 ασιατικό, στο 2.57 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ / 2 @ 2.20 

22:15 ΛΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΛΣΙ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.57