betshop

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρεται με τη Σάλκε και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Προέρχεται από βαριά ήττα με 4-1 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Γερμανίας. Αντίθετα, τα πάει εξαιρετικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ, με 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και με 2-0 επί της Μάιντζ. Η άμυνα της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, έχοντας δεχθεί 23 γκολ σε 15 αγώνες.

Η Σάλκε πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνέτριψε με 4-0 τη Χοφενχάιμ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 19χρονος Μάθιου Χόουπ, που σημείωσε τρία γκολ. Κατάφερε, μάλιστα, να… ξεκολλήσει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σάλκε. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, καθώς έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της 39 φορές σε 15 αγώνες.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Πιο ειδικά, ο άσος είναι στο 1.53, το “Χ” στο 4.70 και το διπλό στο 5.75.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop