bet365

Ντέρμπι στο ιταλικό πρωτάθλημα μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Ίντερ “έτρεχε” εντυπωσιακό σερί οκτώ νικών στο πρωτάθλημα, το οποίο και έσπασε από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Σαμπντόρια. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) με τη Ρόμα. Κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση τού κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας με 2-1 επί της Φιορεντίνα στην παράταση, με γκολ του Λουκάκου. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, τρεις μακριά από την πρώτη.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους. Μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα, ακολούθησαν τρεις σερί νίκες , με 4-1 επί της Ουντινέζε, με 3-1 επί της Μίλαν και με 3-1 επί της Σασουόλο. Επικράτησε με 3-2 επί της Τζένοα στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς, με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Μίλαν. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Ντιμπάλα, ενώ επιστρέφουν οι Κουδράδο και Άλεξ Σάντρο.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς παίρνει η Ίντερ. Ειδικότερα, ο άσος είναι στο 2.40, το “Χ’ στο 3.50 και το διπλό στο 2.80.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις