Δεν θα σταθώ πολύ σήμερα στις χθεσινές στοιχηματικές αποδόσεις στη Stoiximan, αφού οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των απανταχού της γης ΑΕΚτζήδων για το μυθικό είναι αλήθεια, ιστορικό μας “διπλό” επί του μεγάλου μας, αήττητου (τις τελευταίες ώρες) Άρη, μέσα στο απόρθητο (πάλαι ποτέ) Χαριλάου, με τίποτα δεν μπορoύν να με αφήσουν και εμένα – ως οπαδό πάνω απ’ όλα του μεγάλου μας  θριαμβευτή Μανόλο Χιμένεθ – ασυγκίνητο. Πόσο δεν ήταν τον είδα, τον προπονητή μας,  στο τέλος του αγώνα να δηλώνει, ως ένας νέος συγκλονιστικός, αυθεντικός και γνήσιος και αυτός Πάμπλο Γκαρσία, πως μια μέρα  λέει (χτυπάτε ρε ξύλο): Θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ“, είπε! Φοβερό, φίλες και φίλοι, ειλικρινά σας λέω, βούρκωσα, όπως με δυσκολία εκείνη την ώρα κρατούσε τα δάκριά του και ο συνάδελφος της NOVA, που του έκανε την ιστορική πια τούτη συνέντευξη!

Εγώ πάντως συνεχίζω, κόντρα στο  φρέσκο ρεύμα πια, και στηρίζω τον ταλαντούχο και ειλικρινή Άκη Μάντζιο! “Είμαστε  και αρκετά κουρασμένοι από τον κακό αγωνιστικό χώρο και το μεγάλο μας ταξίδι στα Γιάννενα“, είπε με τη σειρά του (στον ήδη συγκινημένο, θυμίζουμε από τον Μανόλη, νωρίτερα,  και εδώ, ρεπόρτερ της NOVA) ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός – μετρά πια και επίσημα μέρες και στον ένδοξο Άρης μας, σημειώνω, δυστυχώς – και φυσικά, όπως και στη Λαμία (όπου πάλι χάσαμε, θυμίζω) έχει απόλυτο δίκαιο!  Η ήττα του Άρη μας χθες, που άφησε 4ο παρακαλώ τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο μας. Εγώ (πλέον) πιστεύω πως  γι΄αυτό χάσαμε από την Ένωση του Μανόλη μας.  Για να αφήσουμε (δηλαδή) τέταρτους τους αγαπημένους μας συμπολίτες!

Εν τω μεταξύ, ο συντοπίτης μας, συνεχίζουμε,  ΠΑΟΚ, “σκοτώνει” διαβάζω και τον Γιαννούλη μας. Υπέροχο! Μιλάμε τώρα πως από τον Σεπτέμβρη και έκτοτε δεν πρέπει να έχει μείνει πια τίποτα όρθιο μέσα στην λαμπρή μας δικέφαλη ομάδα, σε μία άκρως επιτυχημένη φυσικά (και οικονομικά) χρονιά.  Παίκτες , προπονητές, τους δώσαμε όλους. Στη θέση του (του ανερχόμενου Γιαννούλη πάντα) θα τσιμπήσουμε ένα δυνατό Φεράρι (!) από τον Βόλο! Εγγυάται (διαβάζω πάντα) ο Δήμαρχος της καρδιάς μας – και- για αυτόν! Με αυτόν ή μάλλον και με αυτόν ο Τιτάνας ο Μπέος προφανώς θα μας πάρει το Τσάμπιονς  Λιγκ, όταν με το καλό (θυμίζουμε) έρθει και πάρει πόστο στην ΠΑΟΚάρα μας! Το πρωί Δήμαρχος και το βράδυ (μπαλάτος και εκείνος) πρόεδρος  ο Αχιλλέας! Τέλειο.

Αυτά (ή μάλλον… και αυτά) λοιπόν βλέπουν στον ΟΣΦΠ και μας κάνουν πάρτυ, ο δε έγκυρος και έγκριτος συνεχώς, Σταύρος Γεωργακόπουλος, αναλύει και εξηγεί – κάνοντας τα ρεπό του Θέμη μας  – το φαινόμενο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Θρύλο μας, εστιάζοντας – όπως είναι φυσιολογικό και εδώ – πάνω απ’ όλα στις  έξι (6) γράφει, γλώσσες που μιλάει ο Μολδαβός μπακ-χαφ-εξτρέμ (κλπ)“Η όρεξη για μάθηση δεν περιορίζεται μόνο στα του ποδοσφαίρου. Ο μεγαλωμένος στην Ιβηρική, Ρέαμπτσιουκ, δεν μιλά μόνο τη μητρική του γλώσσα και τα πορτουγκέζικα που ακούει από τα τέσσερα χρόνια όταν οι γονείς του μετακόμισαν στο Πόρτο. Ξέρει άπταιστα αγγλικά, ισπανικά, γνωρίζει καλά ρουμάνικα, μπορεί να αντιληφθεί και να επικοινωνήσει ακόμη και στη γαλλική ή ιταλική γλώσσα“, σημειώνει χαρακτηριστικά! Μοναδικό. Τρέμε (πλέον) Μαρίνα!

Γρήγορα now στα σημερινά μας ματσάκια στο στοίχημα. Να δω τι θα βρούμε again να ποντάρουμε στο κουπόνι. Anyway: Έχουμε και λέμεΠόρτο – Μπενφίκα “άσσος” και άντερ. Χέλμοντ – Ντε Μπος “άσσος” και όβερ και τέλος  Λάτσιο – Ρόμα “Χ” και άντερ πιστεύω  εδώ! Αυτά και για σήμερα! Καλημέρα, καλό ταμείο σε όλες και σε όλους και – πρώτα πάντα ο Θεός –  εδώ  θα τα πούμε ξανά αύριο! Σας φιλώ και να προσέχετε!!!