intewetten logo

Στουτγκάρδη και Γκλάνμπαχ συγκρούονται για την Μπουντεσλίγκα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Στουτγκάρδης, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Βέβαια, έχει κάτι το απροσδόκητο. Τα πάει περίφημα εκτός έδρας, με πέντε νίκες σε έξι ματς μακριά από το «σπίτι» της. Αντίθετα, δεν έχει κερδίσει ακόμα στο γήπεδό της, με τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τέσσερις πόντους πίσω από την έκτη θέση είναι η Στουτγκάρδη, που θα προσπαθήσει να βγει στην Ευρώπη. Προέρχεται από το εντυπωσιακό 1-4 επί της Άουγκσμπουργκ. Θέλει επιτέλους να αξιοποιήσει και την έδρα της, παρά τη δυσκολία του σημερινού αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκλάντμπαχ έρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι την… επόμενη για φέτος. Υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου, έχανε με 0-2 στο 26′, και άρχισε να βλέπει… εφιάλτες. Παρόλα αυτά, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο! Στο δεύτερο μπήκε πολύ δυνατά, και έκανε το 3-2 που έμεινε ως το τέλος. Έχει φτάσει πλέον τέσσερις πόντους πίσω από την τετράδα και είναι έτοιμη για μάχη απόψε. Έχει το πάνω χέρι για το τρίποντο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Γκλάντμπαχ είναι το φαβορί του αγώνα. Ο άσος προσφέρεται στο 2.90, το “Χ” στο 3.80 και το διπλό στο 2.25.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις