arsenal prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Δεν έκλεισε με ωραίο τρόπο η χθεσινή μέρα για τη στήλη, ένα στα τρία έγραψε ο απολογισμός στα προγνωστικά στοιχήματος. Εμπιστεύτηκα τη Μπαρτσελόνα να περάσει στον τελικό του Σούπερ Καπ, ωστόσο η απουσία του σούπερ σταρ Μέσι (έμεινε τελευταία στιγμή εκτός) έπαιξε το ρόλο της και οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στα πέναλτι. Το ντέρμπι κορυφής στην Κύπρο ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ομόνοια έμεινε στο 0-0. Τουλάχιστον, επαληθεύτηκε εύκολα το αμφίσκορο στο Νάπολι – Έμπολι (3-2). 

Πέμπτη σήμερα (14/01) και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, ωστόσο υπάρχει μια τριάδα που μου κίνησε το ενδιαφέρον, πάμε να τη δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Αγγλία και το παιχνίδι Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας. Η Άρσεναλ βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, έρχεται από τρεις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας (2-0 τη Νιούκαστλ στην παράταση), έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας πανηγύρισε νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε 2-0 της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας, αυξάνοντας τη διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις στους δέκα πόντους. Το σύνολο του Αρτέτα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, διατηρεί καλή παράδοση εντός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και θα της δώσω το προβάδισμα. Δεν με καλύπτει η απόδοση του άσσου, με το Over 1.5 ανεβαίνει στο 2.05 και είναι σαφώς πιο ελκυστική επιλογή. 

Βίλεμ – Γκρόνινγκεν Προγνωστικά

Συνεχίζω με Ολλανδία και το παιχνίδι της Βίλεμ με την Γκρόνινγκεν. Η Βίλεμ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο φέτος στο πρωτάθλημα, αγνοεί τη νίκη έξι αγωνιστικές (0-1-5), δέχεται γκολ για… πλάκα και έχει υποχωρήσει στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού. Η Γκρόνινγκεν, από την άλλη, δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, παραμένει εντός επτάδας και θέλει να μεγαλώσει την διαφορά από την 8η θέση. Χωρίς περιθώρια για απώλειες θα αγωνιστεί σήμερα η Βίλεμ, η οποία επιβεβαίωσε το Over 2.5 στα 6/7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ η Γκρόνινγκεν μετράει 5/7 Goal/Goal & Over 2.5 στις φετινές εξόδους της και βρήκε δίχτυα στις έξι εξ αυτών. Στα υπέρ και η προϊστορία στο Τίλμπουρχ, όπου στις 19/23 συναντήσεις τους σημειώθηκαν από τρία γκολ και πάνω. Θεωρώ υπερβολή να δίνεται τόσο ψηλά το Over 2.5 σε ολλανδικό παιχνίδι και στο 2.17 της Stoiximan έχει ξεκάθαρη αξία. 

Έβερτον Ντε Βίνα – Αουντάξ Ιταλιάνο Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Χιλή και την αναμέτρηση Έβερτον Ντε Βίνα – Αουντάξ Ιταλιάνο. Η Έβερτον έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Κόλο Κόλο (1-0 εκτός), μπήκε τέλος στο αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0). Από την άλλη, η Αουντάξ Ιταλιάνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, έρχεται από δύο νίκες και σκόραρε από δύο και πάνω στις 5/6 πρόσφατες αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία, διεκδικούν την είσοδο τους στην οκτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα, από ένα γκολ πιστεύω πως μπορούν να βάλουν για να πληρωθούμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 1 & Over 1.5 (2.05 @bet365)

22:00 Βίλεμ – Γκρόνινγκεν Over 2.5 (2.17 @stoiximan)

22:00 Έβερτον Ντε Βίνα – Αουντάξ Ιταλιάνο Goal/Goal (1.85 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!