Προγνωστικά Β’ ΒραζιλίαςΜε δυο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Βραζιλίας, με την Ατλέτικο να ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει στην κορυφή.

Ατλέτικο Γκοϊνιένσε – Λοντρίνα (13/07, 01:15): Βαθμούς πέταξε την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ντεφορμέ Γκοίας. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, με την εστία της να παραβιάζεται έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Λοντρίνα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Παϊσάντου. Δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετρώντας συνολικά μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,53  @ Stoiximan)

Παρανά – Παϊσάντου (13/07, 03:30): Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από την Αβάι με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, όπου συνολικά έχει δεχθεί δυο τέρματα. Τέταρτη σερί “λευκή” ισοπαλία για την Παίσάντου, αυτή τη φορά κόντρα στη Λοντρίνα. Παραμένει αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, όπου κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα της.

Προγνωστικό: Under 2,5  (1,52 @ Goalbet)