intewetten logo

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο κύπελλο Γερμανίας και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από τις πιο ωραίες ομάδες για να την παρακολουθεί κανείς, είναι τη φετινή σεζόν η Λεβερκούζεν. Με τα καλά της και τα κακά της, παίζει μοντέρνο, επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι ψηλά στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Είχε δύσκολα ματς τελευταία και έπεσε στην τρίτη θέση, και τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βέρντερ και δεν είναι ικανοποιημένη για αυτό.

Στην αντίπερα όχθη, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει βρει τον εαυτό της τον τελευταίο μήνα. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στην Μπουντεσλίγκα και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πεντάδα. Είναι πλέον δύο πόντους πίσω από αυτήν και… συνεχίζει. Προέρχεται από τη νίκη με 0-2 επί της Μάιντζ. Έχει κερδίσει πρόσφατα και τη σημερινή της αντίπαλο, για το πρωτάθλημα. Βρίσκει δίχτυα με κάθε τρόπο η Άιντραχτ και πρέπει να βελτιωθεί και στα μετόπισθεν, για να ανέβει ακόμα περισσότερο!

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Λεβερκούζεν είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα. Ο άσος προσφέρεται στο 1.95, το “Χ” στο 3.85 και το διπλό στο 3.60.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις