Καλησπέρα σε όλους! Το Σ/Κ αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά τα προγνωστικα συνεχίζουν δυναμικά και αυτήν την εβδομάδα. Περνάμε γρήγορα λοιπόν, στο σημερινό μας παιχνίδι!

Σπέτσια – Σαμπντόρια Προγνωστικά

Η Σαμπντόρια το καλοκαίρι, δέχτηκε δύο πολύ δυνατά δώρα από την Ίντερ, καθώς έφερε στην Γένοβα σαν δανεικούς τους Καντρέβα, Κεϊτά. Δύο ποδοσφαιριστές που με την ταχύτητα τους, έχουν την δυνατότητα, να ανεβάσουν σημαντικά επίπεδο την ομάδα του Ρανιέρι. Μόνο που μέχρι το παιχνίδι με την Ίντερ, δεν είχαν βοηθήσει στον βαθμό που θα έπρεπε. Ειδικά ο Κεϊτά, ήταν μόνιμα τραυματίας και μέχρι να τιμωρήσει την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του, είχε αγωνιστεί μόλις 78 λεπτά. Στο πρώτο του όμως παιχνίδι σαν βασικός έκανε όργια και οδήγησε την Σαμπντόρια σε μία μεγάλη νίκη. Σήμερα στην Σπέτσια για πρώτη φορά, την φετινή σεζόν θα παίξουν μαζί στην βασική ενδεκάδα, οι Καντρέβα, Γιάνκτο, Κεϊτά, Κουαλιαρέλα.

Διαβάστε την αντικειμενική αξιολόγηση της bet365

Πρόκειται για μία επιθετική τετράδα, ικανή να ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της ομάδας του Ρανιέρι. Δημιουργείται μία ομάδα, με μεγαλύτερη δυναμική, από αυτήν που υπολογίζουν και γνωρίζουν οι μπουκ και περιμένω αυτό να φανεί και απέναντι στην Σπέτσια. Το έγραψα και χθες, στην ανάλυση μου για το διπλό της Νάπολι, η νίκη της Σπέτσια στο Σαν Πάολο, ήταν ένα μαγικό, ψεύτικο αποτέλεσμα. Η Νάπολι είχε ευκαιρίες για 4 τέρματα και κατάφερε να χάσει, ένα παιχνίδι που έκανε ότι ήθελε. Το διπλό στο 2,50.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.45 Σπέτσια – Σαμπντόρια | 2 @ 2,50 stoiximan