bet365

Κρίσιμο ματς μεταξύ Ουέσκα και Μπέτις στη La Liga και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Στην τελευταία θέση της κατάταξης εξακολουθεί να βρίσκεται η Ουέσκα. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με… τίποτα και οι ελλείψεις της είναι τρανταχτές. Την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα, εντός έδρας, και έχασε με 0-1. Δεν μπόρεσε να απειλήσει η Ουέσκα και αυτό της κόστισε. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Αποκλείστηκε και στο κύπελλο, με ήττα 2-1 από την Αλκοϊάνο. Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους γηπεδούχους συνολικά.

Απεναντίας, η Μπέτις δεν είναι σε καλή φόρμα, αλλά προσπαθεί πολύ να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να πάρει βαθμούς. Οι Ανδαλουσιανοί είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες το προηγούμενο διάστημα, λόγω του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, ήταν εξαιρετικοί, όσοι αγωνίστηκαν, στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη. Το τελικό 1-1 ίσως να τους αδικεί κιόλας. Το τελευταίο ματς που έδωσε η Μπέτις ήταν για το κύπελλο. Εκεί κέρδισε με 1-3 τη Μουτιλβέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Mε βάση τις αποδόσεις της Bet365, προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς έχει η Μπέτις. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 2.87, το “Χ’ στο 3.30 και το διπλό στο 2.50.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις