προγνωστικα ναπολι

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Δεν έκλεισε με κέρδος η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκε η μία από τις τρεις προτάσεις στα προγνωστικά στοιχήματος. Πέρασε από νωρίς ο άσσος της Σίβασπορ (2-1 την Γκαζιαντέπ), η Τορίνο δεν βρήκε δίχτυα στο “Σαν Σίρο” και ηττήθηκε 2-0 από τη Μίλαν, ενώ σε χαμηλά επίπεδα έμεινε το Λανς – Στρασβούργο (0-1). 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Κυριακή (10/01) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, υπάρχει δράση σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και το σπίτι του στοιχήματος ξεχώρισε τρεις αξιόλογες επιλογές. Επίσης, στην αριστερή στήλη μπορείτε να δείτε επίσης επιλογές για όλα τα… γούστα (χινάρι, ημίχρονο/τελικό, μπόμπα και τριάδα). 

Ουντινέζε – Νάπολι Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Ιταλία και το παιχνίδι Ουντινέζε – Νάπολι. Η Ουντινέζε δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές (0-3-2), έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία και βρίσκεται στο +4 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Στην έδρα της έμεινε άσφαιρη στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της με ομάδες στα μέτρα της (0-0 με Κοροτόνε, 2-0 από την Μπενεβέντο) και σήμερα πηγαίνει σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με απουσίες στην επίθεση, καθώς απουσιάζουν οι εξτρέμ Πουσέτο, Φορεστιέρι και ο επιθετικός Οκάκα. Από την άλλη, η Νάπολι έρχεται από απρόσμενη ήττα 2-1 από τους δέκα της Σπέτσια (σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, δεν άξιζε να χάσει), έχασε έδαφος στη βαθμολογία και παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες. Έχει σημαντικές επιστροφές στην αποστολή της, διαθέσιμοι είναι ο αμυντικός Κουλιμπαλί και ο εξτρέμ Μέρτενς. Περιμένω από τους “παρτενοπέι” να βγάλουν αντίδραση, το διπλό στο 1.90 είναι ΟΚ και θα μπει στις επιλογές μου. 

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά

Συνεχίζω με Ελλάδα και την αναμέτρηση στο “Γεώργιος Καμάρας” ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Απόλλων Σμύρνης δίνει νέο παιχνίδι στην έδρα του, στο προηγούμενο δεν άξιζε να χάσει από τον Παναθηναϊκό (0-1, πιο δίκαιο το Χ), είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση, ενώ του ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR. Το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι απ’ αυτά που πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη και εκτιμώ πως θα βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έστω και χωρίς τον βασικό του φορ και δεύτερο σκόρερ, Ιωαννίδη. Ο Αστέρας Τρίπολης, από τη μεριά του, έρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας δεν πατάει καλά και αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρόσφατες εξόδους του (0-3-2). Ωστόσο, η επιστροφή του Μπαράλες (πρώτος σκόρερ των Αρκάδων) τον δυναμώνει στην επίθεση και θεωρώ πως θα έχει τις στιγμές του στο ματς και μπορεί να σκοράρει. Καλή περίπτωση το Goal/Goal, θα το τιμήσω στο 2.00. 

Χατάισπορ – Μπεσίκτας Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Τουρκία και το παιχνίδι της Χατάισπορ κόντρα στη Μπεσίκτας. Η Χατάισπορ είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Superlig, μπορεί να έρχεται από ήττα (3-1 από την Γκεντσλέρ εκτός), ωστόσο έχει ξεφύγει σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις και στην έδρα της παρουσιάζει δυνατή, μετρώντας μια ήττα σε οκτώ παιχνίδια (5-2-1). Από την άλλη, η Μπεσίκτας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, έρχεται από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων (σε όλα κράτησε ανέπαφη την εστία της), βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αν και βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις, το διπλό είναι προς αποφυγή. Βλέπω γκολ στο ματς, γκολ εκατέρωθεν μάλιστα, θεωρώ πως ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί εύκολα να πάει ψηλότερα. Το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 της Stoiximan είναι αξιόλογο και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:30 Ουντινέζε – Νάπολι 2 (1.90 @winmasters)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης Goal/Goal (2.00 @bwin)

18:00 Χατάισπορ – Μπεσίκτας Goal/Goal & Over 2.5 (2.00 @stoiximan)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!