intewetten logo

Η Μπίλεφελντ υποδέχεται τη Χέρτα για την Μπουντεσλίγκα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Χαμηλά, και συγκεκριμένα στην 16η θέση της κατάταξης, βρίσκεται η Αρμίνια Μπίλεφελντ. Τα αποτελέσματά της δεν είναι αυτά που θα ήθελε. Στα 11 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, έχει μόλις δύο νίκες και εννιά ήττες! Δεν ήταν καλή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ και έχασε… μόνο με 0-1. Οι αντίπαλοί της είχαν πάρα πολλές φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Παρόλα αυτά, είχε προηγηθεί η σημαντική νίκη επί της Σάλκε, με το ίδιο σκορ.

Απεναντίας, η Χέρτα Βερολίνου έρχεται από καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη επί της Σάλκε. Βέβαια, η φετινή Σάλκε δεν αποτελεί και… κριτήριο για να βγουν συμπεράσματα. Οι πρωτευουσιάνοι είναι λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ειδικότερα, απέχουν έξι πόντους από τη σημερινή τους αντίπαλο και θέλουν σίγουρα να αυξήσουν τη διαφορά. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Χέρτα είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα. Ο άσος προσφέρεται στο 3.90, το “Χ” στο 3.50 και το διπλό στο 1.97.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις