betshop

Η Γιουβέντους φιλοξενεί τη Σασουόλο στην Serie A σήμερα και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Με φόρα έχει επιστρέψει από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Γιουβέντους. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο, έκανε ποδαρικό με το άνετο 4-1 επί της Ουντινέζε. Αργότερα όμως, ήρθε η μεγάλη νίκη στο Μιλάνο επί της Μίλαν. Η Γιούβε ήταν σαφώς καλύτερη, κέρδισε με 1-3 και πλησίασε στην κορυφή. Η «Μεγάλη Κυρία» πραγματοποιεί την αντεπίθεσή της και είναι έτοιμη για μια ακόμα νίκη σήμερα. Δικαιολογημένα παίζεται σε τιμές φαβορί, αφού είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη, η Σασουόλο συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα στη φετινή Serie A. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψαν στις επιτυχίες, κερδίζοντας τη Τζένοα. Συνήλθαν έτσι, από την πεντάρα στην έδρα της Αταλάντα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Δεν φοβάται καθόλου στα εκτός έδρας παιχνίδια η Σασουόλο. Μάλιστα, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα οκτώ ματς που έδωσε, μακριά από το γήπεδό της.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Γιουβέντους είναι το φαβορί του παιχνιδιού. Πιο ειδικά, ο άσος είναι στο 1.31, το “Χ” στο 5.90 και το διπλό στο 9.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop