intewetten logo

Στην Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Μπάγερν και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση πριν τη διακοπή, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από αυτήν η Γκλάντμπαχ. Τα «πουλάρια» δοκιμάστηκαν στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ και κέρδισαν με 0-1. Είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν πιο εύκολα τη νίκη, αλλά σημασία έχει το τρίποντο. Σήμερα έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της, με το ματς να έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έχει μείνει λίγο πίσω η Γκλάντμπαχ και οφείλει να ψάχνει παντού πόντους.

Η Μπάγερν Μονάχου βέβαια, είναι το φαβορί σε οποιονδήποτε αγώνα δίνει στην Μπουντεσλίγκα, και σε οποιαδήποτε έδρα. Οι «Βαυαροί» είναι σε καλή φόρμα και το απέδειξαν και στο 5-2 επί της Μάιντζ, την περασμένη αγωνιστική. Ο Φλικ σίγουρα προβληματίζεται για την ευκολία με την οποία δέχεται φάσεις και γκολ η ομάδα του. Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από την συνέπεια που δείχνει στην επίθεση.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Μπάγερν είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα. Ο άσος προσφέρεται στο 4.65, το “Χ” στο 4.30 και το διπλό στο 1.67.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις