τσαρλυ προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι 2/3 προτάσεις στα προγνωστικά στοιχήματος. Πέρασε νωρίς το Goal/Goal στο Μαλάτιασπορ – Σίβασπορ (2-2), επιβεβαιώθηκε εύκολα ο άσσος της Αζαξιό κόντρα στην Πο (4-1), ενώ η Τουλούζ κράτησε χαμηλά στο σκορ το παιχνίδι με την Παρί (1-0) και δεν μας πλήρωσε το Over 2.5. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη (06/01) περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, υπάρχει εμβόλιμη δράση σε Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία και Κύπρο, μπάλα παίζουν επίσης και στη Βραζιλία. Ξεχώρισα τρία σημεία, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Τράμπζονσπορ – Γκεζτέπε Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά μου με Τουρκία και το παιχνίδι Τράμπζονσπορ – Γκεζτέπε. Η Τράμπζονσπορ έδειξε χαρακτήρα στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Καραγκουμρούκ (1-2), βρίσκεται στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν μετρώντας πέντε νίκες στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (5-3-1). Έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Αβτσί στον πάγκο της και θέλει να πλησιάσει περισσότερο τις πρώτες θέσεις της Superlig. Από την άλλη, η Γκεζτέπε έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Καραγκουμρούκ, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα και έχει μείνει κάτω από τη μέση της κατάταξης. Με περισσότερες δυνατότητες ως ομάδα οι γηπεδούχοι, βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άσσο σε απόδοση 1.95. 

Λυών – Λανς Προγνωστικά

Συνεχίζω με Γαλλία και το παιχνίδι της Λυών κόντρα στη Λανς. Η Λυών ήταν τρομερή πριν τη διακοπή, είναι αήττητη 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (9-5-0), φιγουράρει στην κορυφή παρέα με τη Λιλ και δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τον τίτλο. Φορμαρισμένη στην επίθεση, σκοράρει με τεράστια ευκολία, πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. 

Από την άλλη, η Λανς αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Γαλλίας, με ρεκόρ 8-3-5 βρίσκεται στην 7η θέση, έχει απομακρυνθεί σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις και πηγαίνει στην έδρα της Λυών χωρίς άγχος και με στόχο να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Ποιοτικά μπορεί να υστερεί, αλλά διαθέτει καλά στοιχεία στην επίθεση και με τους Γκαναγκό, Κακουτά, Καλιμουεντό μπορεί να βοηθήσει για να πάει ψηλά το σκορ. Το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan είναι αξιόλογο και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Μαρσέιγ – Μονπελιέ Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με την αναμέτρηση στη Μασσαλία ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Μονπελιέ. Η Μαρσέιγ πήγε στη διακοπή με άσχημο τρόπο, αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-1-2), έμεινε αρκετά πίσω από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Στην έδρα της έχει φέρει πολλά αμφίσκορα (6/7 ήρθαν Goal/Goal), επιθετικά βρίσκει λύσεις από τους Παγιέ, Μπενεντέτο και Τοβέν, αλλά στα μετόπισθεν έχει θέματα και επιτρέπει φάσεις στις αντιπάλους της.

Η Μονπελιέ έχασε τη φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια του προηγούμενου έτους, δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, πηγαίνει στο “Βελοντρόμ” με σημαντικές απουσίες (τραυματίες ο αμυντικός Μέντες, ο χαφ Σαβανιέ, με κορωνοϊό ο χαφ Μαβιντιντί), ωστόσο διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και με τους Μολέ, Λαμπόρντ και Ντελόν μπορεί να προβληματίσει την άμυνα των Μασσαλών. Το Goal/Goal κακώς δίνεται αουτσάιντερ και στο 1.95 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

15:00 Τράμπζονσπορ – Γκεζτέπε 1 (1.95 @winmasters)

22:00 Λυών – Λανς Over 3 Ασιατικό (1.95 @stoiximan)

22:00 Μαρσέιγ – Μονπελιέ Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!