Προγνωστικά Α’ Εσθονίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Εσθονίας. Και τα τρία παιχνίδια διεξάγονται στις 16:00.

Ινφονέτ – Φλόρα Ταλίν (10/07, 16:00): Από ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ινφονέτ, η οποία θέλει να του δώσει συνέχεια και κόντρα στην Φλόρα Ταλίν. Παραμένει αήττητη σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας απολογισμός έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Από αήττητο σερί ωστόσο προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί τους.

Προγνωστικά: 1 & Over 2.5 (3.50 @ Stoiximan)

Ρακβέρε – Νόμε Κάλιου (10/07, 16:00): Τελειωμό δεν έχει η κατρακύλα της Ρακβέρε, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Μια ισοπαλία και 17 ήττες ο απολογισμός. Ξεκάθαρο φαβορί για την αναμέτρηση η Νόμε Κάλιου, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία νίκης που της δίνεται σήμερα.

Προγνωστικά: 2 & Over 3.5 (1.60 @ Magicbet)

Πάρνου – Λεβάντια Ταλίν (10/07, 16:00): Επέστρεψε στις νίκες μετά από 15 σερί ήττες, ωστόσο κόντρα στην Λεβάντια, η Πάρνου δεν έχει καθόλου ελπίδες για κάποιο βαθμό, ελπίζοντας απλά σε αποφυγή του διασυρμού. Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρίας νίκης που έχουν και να παραμείνουν στην κορυφή.

Προγνωστικά: Over 3.5 (1.60 @ Goalbet)