Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, εκεί όπου Ελσίνκι και Μάριεχαμν εξακολουθούν να μοιράζονται την κορυφή.

Κουόπιο – Χέλσινγκφορς (10/07, 17:00): Την ευκαιρία να πάρει την δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει η Κουόπιο κόντρα στην ουραγό Χέλσινγκφορς. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Χέλσινγκφορς κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές και απολογισμό δυο ισοπαλίες και εφτά ήττες, και θέλει ακόμη ένα “τρίποντο” σήμερα για να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Ροβανιέμι – Ίντερ Τούρκου (10/07, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ροβανιέμι, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες. Κόντρα στην Ίντερ Τούρκου θέλει να κάνει το 3×3 για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στους βαθμούς. Ωστόσο είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση.

Προγνωστικό: 1 (1.74 @ Goalbet)

Μάριεχαμν – Ιλβ (10/07, 17:00): Mε μόνο στόχο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, η Μάριεχαμν παίζει μόνο για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Ιλβ. Προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία. Επιστροφή στις νίκες για την Ιλβ, μετά από δυο σερί ήττες. Κόντρα στη Μάριεχαμν θα ψάξει τη νίκη για να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Betshop)

Ελσίνκι – Κέμι Κινγκς (10/07, 17:00): Νίκη και μόνο νίκη έχει ως στόχο στο σημερινό παιχνίδι η Ελσίνκι, η οποία στοχεύει σε παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας και σε κατάκτηση του τίτλου. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, με δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ούσα αήττητη εντός έδρας με απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Κέμι Κινγκς, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Πολύ δύσκολα θα πάρει βαθμό σήμερα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.15 @ Magicbet)