bwin

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+ 

Η Boxing Day έφτασε και στην Αγγλία τη γιορτάζουν με σούπερ ντέρμπι στην Premier League! Το… ορεκτικό είναι και το σημαντικότερο της ημέρας, καθώς στις 14:30, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο King Power. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο… κατόπι της Λίβερπουλ και ο νικητής θα παραμείνει σε απόσταση βολής από τους «κόκκινους», καθώς βρίσκονται στο -4 και το -5 αντίστοιχα.

Οι «αλεπούδες» έρχονται από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην Τότεναμ (0-2), απόδειξη για ακόμα μία φορά πως ο Μπρένταν Ρότζερς έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο. Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν εύκολο τον σκόπελο της Έβερτον στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ (0-2) και χτίζουν σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, μετά το 3-2 από τη Λειψία και τον αποκλεισμό από το Champions League!

Βέβαια, η μονομαχία στο Λέστερ δεν συνιστά το μοναδικό ντέρμπι της ημέρας. Στο Λονδίνο, Άρσεναλ και Τσέλσι μόνο… δώρα δεν πρόκειται να ανταλλάξουν, χωρίζοντας την πόλη στα δύο. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και οδεύουν από ήττα σε ήττα, γεγονός που έφερε τριγμούς στο οικοδόμημα που προσπαθεί να χτίσει ο Μίκελ Αρτέτα. Αντίθετα συναισθήματα στην «μπλε» πλευρά του Βόρειου Λονδίνου, με την Τσέλσι να βρίσκει ξανά το θάρρος της, μετά το 3-0 επί της Γουέστ Χαμ , αφήνοντας πίσω τις ήττες από Έβερτον και Γουλβς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.