Προγνωστικά Ιρλανδίας

Προγνωστικά Ιρλανδίας: Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 18η αγωνιστική του ιρλανδικού πρωταθλήματος.

Μποέμιαν – Μπρέι, (08/07, 21:45): Επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι πως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, με την Μποέμιαν να επικρατεί με 0-1 της Λόνγκφορντ, παραμένοντας έτσι αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, μια ισοπαλία). Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπρέι που επικράτησε με 3-0 της Γουέξφορντ, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών (πέντε ήττες, δυο ισοπαλίες), με το n/g να εμφανίζεται στις επτά από τις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

Φιν Χαρπς – Γκάλγουεϊ, (08/07, 21:45): Συνέχεια στις επιτυχίες για τη Φιν Χαρπς που επικράτησε με 0-2 της Λόνγκφορντ, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη σερί της νίκη, όπου διατήρησε το μηδέν στην άμυνα της. Σε κακή κατάσταση η Γκάλγουεϊ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μποέμιαν την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας έτσι για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες (δυο ήττες, τρεις ισοπαλίες).

Προγνωστικό: 2 (1,95 @ Betshop)