bet365

Η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Κασίμπασα στην Τουρκία και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο αποψινό παιχνίδι η Μπεσίκτας. Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, μετά το φοβερό 3-4 επί της Φενέρμπαχτσε την περασμένη αγωνιστική. Η Μπεσίκτας πήρε το ντέρμπι πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, έσπασε μια αρνητική παράδοση πολλών ετών. Είχε προηγηθεί το επίσης σημαντικό 3-2 επί της Μπασακσεχίρ. Είναι στην τέταρτη θέση με ματς λιγότερο από τους ανταγωνιστές της και μπορεί να ανέβει.

Στην αντίπερα όχθη, η Κασίμπασα βρίσκεται ακριβώς έναν πόντο κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Πλέον αγωνίζεται με νέο προπονητή, τον Μπαζ, που ξεκίνησε με νίκη. Ειδικότερα, η ομάδα του επικράτησε με 2-0 της Γκεντσλερμπιρλίγκι την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο μια ήττα έχει στα τελευταία επτά παιχνίδια της η Κασίμπασα και θα προσπαθήσει να διευρύνει αυτό το σερί και απόψε.

Η Μπεσίκτας έχει προβάδισμα για τη νίκη στην Bet365.gr. Περνώντας στις αποδόσεις, ο “άσσος” προσφέρεται στο 1.66. Εκτός από αυτό, το “διπλό” βρίσκεται στο 4.33 και η ισοπαλία είναι στο 4.20.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ