intewetten logo

Ματσάρα ανάμεσα σε Μπάγερν και Λειψία στη Μπουντεσλίγκα και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μπορεί να αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά η Μπάγερν δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έμεινε αήττητη και εκεί, με το τελικό 1-1 να της χαρίζει έναν βαθμό. Θα είναι πρώτη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίλερ ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους «Βαυαρούς» λίγο πριν το τέλος. Στην κορυφή βρίσκεται και στο γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν. την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε δύσκολα στην έδρα της Στουτγκάρδης, με 1-3.

Η Λειψία απεναντίας, έρχεται από ένα απίθανο ματς με την Μπεσίκτας στην Τουρκία, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα έδειχναν ότι θα λήξει ισόπαλο, αλλά η Λειψία πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 3-4! Η ομάδα του Νάγκελσμαν παλέυει για την πρόκριση και θα τα δώσει όλα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Στο πρωτάθλημα θέλει να ανέβει θέσεις και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ντέρμπι.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην interwetten.gr έχει η Μπάγερν. Βλέποντας τους αριθμούς, ο “άσος” προσφέρεται στο 1.55, ενώ το “διπλό” είναι στο 4.90Επιπλέον, η ισοπαλία βρίσκεται στο 4.70.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις