intewetten logo

Για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Βόλο και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μία και μοναδική νίκη έχει ο νεοφώτιστος Απόλλων Σμύρνης στη Σούπερ Λιγκ τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κέρδισε τη Λάρισα στην πρεμιέρα (1-0). Ακολούθησε ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες. Πιο πρόσφατα, έφερε δύο διαδοχικές ισοπαλίες, πρώτα με τον Ατρόμητο (2-2) και έπειτα με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Είναι στη 12η θέση της κατάταξης με πέντε βαθμούς. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Ντάουντα και Σλίβκα.

Χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια έχει μείνει ο Βόλος. Μάλιστα, στα δύο εξ’ αυτών τουλάχιστον ένας παίκτης της δέχτηκε κόκκινη κάρτα! Το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ τελευταία ηττήθηκε στο Πανθεσσαλικό από τον ΟΦΗ με σκορ 1-4. Έχει αρκετές απουσίες για το αποψινό ματς, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Τσοκάνης, Τέκιο, Μπαριέντος, Σάντσες, Ντεντάκης και Γκουαροτσένα. Στον αντίποδα, στη διάθεση του προπονητή τέθηκαν οι Ριένστρα και Μήτογλου.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην interwetten.gr έχει ο Απόλλων Σμύρνης. Βλέποντας τους αριθμούς, ο “άσος” προσφέρεται στο 2.35, ενώ το “διπλό” είναι στο 3.75Επιπλέον, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.25.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις