bet365

Το Στρασβούργο υποδέχεται τη Ρεν για τη Λιγκ 1 και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Δεν τα πάει καλά μέχρι στιγμής το Στρασβούργο στο πρωτάθλημα και μοιραία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, με δύσκολο πρόγραμμα. Τελευταία του νίκη ήταν απέναντι στη Μπρεστ, με το εμφατικό 0-3. Την περασμένη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Μονπελιέ, και έχασε με 4-3. Στην άμυνα εντοπίζεται το κύριο πρόβλημα των γηπεδούχων. Αν βελτιωθούν εκεί θα έχουν πιθανότητες για κάτι καλό σήμερα.

Απεναντίας, η Ρεν τα πάει σαφώς καλύτερα και τη βλέπουμε στην έβδομη θέση της κατάταξης. Βέβαια, βρίσκεται σε πτώση τελευταία αφού δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα με τίποτα. Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο ματς που έδωσε έχασε με 1-2 από την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πάλεψε, ισοφάρισε, αλλά δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο τέλος από τον Ζιρού.

Η Ρεν είναι το φαβορί στην Bet365.gr. Βλέποντας τους αριθμούς, το «διπλό» προσφέρεται στο 2.37. Πέρα από αυτό, ο «άσος» βρίσκεται στο 3.00 και η ισοπαλία είναι στο 3.20.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ