bet365

Η Ρεν παίζει εντός έδρας με την Τσέλσι για το Ch. League και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Μέτρια είναι η εικόνα της Ρεν μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Και ειδικά στο Champions League μπορεί να χαρακτηριστεί και κάτω του μετρίου. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την ήττα με 0-1 από την Μπορντό και έχει πέσει στην έβδομη θέση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει μόλις έναν βαθμό, χάρη στην ισοπαλία της με την Κράσνονταρ. Θα παλέψει με τους Ρώσους για την τρίτη θέση και θέλει έστω τον βαθμό απόψε.

Η Τσέλσι με τη σειρά της, είναι αήττητη στον όμιλο με επτά πόντους. Στοχεύει στην πρώτη θέση του γκρουπ, με την πρόκριση να δείχνει εύκολη υπόθεση. Είχε κερδίσει εύκολα με 3-0 τη Ρεν στο Λονδίνο και θέλει να επαναλάβει μια νίκη σήμερα. Επέστρεψε φορτσάτη από τη διακοπή, παίρνοντας το «διπλό» επί της Νιουκάστλ, με 0-2. Είναι σε καλό μομέντουμ η ομάδα του Λάμπαρντ και θα αγωνιστεί μόνο για το τρίποντο στη Γαλλία.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί στην Bet365.gr. Βλέποντας τους αριθμούς, το “διπλό” προσφέρεται στο 1.53. Πέρα από αυτό, ο “άσσος” βρίσκεται στο 5.50 και η ισοπαλία είναι στο 4.50.

Στην Bet365 θα βρείτε επίσης τις παρακάτω αγορές για τον σπουδαίο αγώνα:

  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Ευρωπαϊκά χάντικαπ
  • Αγορές γκολ
  • Αγορές κόρνερ
  • Αγορές για σκόρερ