intewetten logo

Η Εσπανιόλ παίζει στην έδρα της με τη Χιρόνα για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία η Εσπανιόλ και το δείχνει με κάθε τρόπο! Βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης στη Λα Λίγκα 2 και θέλει να είναι περαστική από τη διοργάνωση. Το αήττητό σερί της συνεχίστηκε στον αγώνα με τη Φουενλαμπράδα, που έληξε 1-1. Παρόλα αυτά, η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες και σήμερα θα αναζητηθεί η επιστροφή σε αυτές!

Η Χιρόνα με τη σειρά της, θα παλέψει για να μπει στα πλέι οφ ανόδου. Ακόμα είναι χαμηλά στη βαθμολογία, και συγκεκριμένα τέσσερις πόντους κάτω από τον στόχο της. Δεν φαίνεται ότι θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, και είναι ήδη στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Οι απουσίες τους κόστισαν στην ήττα με 0-1 από τη Μαγιόρκα. Έχει πάλι πολύ δύσκολο παιχνίδι η Χιρόνα, αλλά δεν είναι εύκολη ομάδα. Θα τα δώσει όλα για κάτι θετικό.

Προβάδισμα για το “τρίποντο” στην interwetten.gr έχουν οι γηπεδούχοι. Βλέποντας τις αποδόσεις, ο “άσος” εντοπίζεται στο 1.63, ενώ το “διπλό” είναι στο 6.25Ακόμη, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.50.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις