intewetten logo

Η Βάσκο ντα Γκάμα παίζει με εντός έδρας με τη Φορταλέζα για την Α’ Βραζιλίας και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιτέλους… νίκη για τη Βάσκο ντα Γκάμα, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από εννιά αγώνες που αγνοούσε το τρίποντο, κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Σπορτ Ρεσίφε με 0-2. Ήταν αποτελεσματική η Βάσκο, που δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη και έχει μόλις δύο νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια της. Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της απόψε.

Από την άλλη, δύο πόντους πάνω από τους γηπεδούχους εντοπίζεται η Φορταλέζα, που έχει όμως αγώνα περισσότερο. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και είναι σε κακό μομέντουμ. Άλλαξε προπονητή, αλλά ο Σαμούσκα ξεκίνησε με ήττα. Ήταν το 2-3 από τη Σάο Πάολο, με τη Φορταλέζα να δέχεται τη χαριστική βολή στο 81′. Έχει σημαντικές απουσίες σήμερα αλλά θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προβάδισμα για το “τρίποντο” στην interwetten.gr έχουν οι γηπεδούχοι. Βλέποντας τις αποδόσεις, ο “άσος” εντοπίζεται στο 2.45, ενώ το “διπλό” είναι στο 3.20Ακόμη, η ισοπαλία βρίσκεται στο 2.85.

Εκτός από αυτά όμως, στην interwetten.gr υπάρχουν πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, όπως:

  • Over / Under
  • Goal / No Goal
  • Χάντικαπ
  • Ασιατικά
  • Ημίχρονα

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις